szogun5555 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam wszystkich chętnych, chciałbym zostać hosterem serwera hamachi pod PVP (innych serwerów hamachi nie toleruje) od razu piszę, że nie będzie żadnego dedyka później, jak to obiecuje większość osób na serwerach Hamachi. Mam sporo czasu i kiedyś miałem już swój serwer, ale było to już jakiś czas temu i pozapominałem paru spraw, więc osoba w tym obeznana była by bardzo przydatna ;D Mam 17 lat i chodzę do 3 klasy gimnazjum jestem osobom punktualną i raczej opanowaną(co bardzo się przydaję przy większości graczy). Chętnych zapraszam na PW lub na GG: 49139040 Oczekuję: -odpowiedzialności -jakiś umiejętności -Mikro Oferuję: -punktualność -rangi w grze -długo trwały projekt -swój laptop jako serwer Mój sprzęt : procesor: Intel® Pentium® CPU P6100 2x 2.00 GHzRam: 6GB DDR3 3,5GB na serwerPrędkość Internetu: 65 mb/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannzas Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Sprzęt ujdzie, jeżeli chcesz pisz gg 41460778 mogę ci taki serwer postawić, ale nic nie chce za to Pomagam poprostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun5555 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 @Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.