Herr_Haha Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam, czy jeżeli zacznę grać rankedy w tym sezonie, to będzie brało pod uwagę moje gry z II i III sezonu (w sensie dopasowywania graczy o podobnym stosunku wygranych i przegranych)? (dodam, że w III sezonie nie byłem w żadnej dywizji, bo rozegrałem tylko jedną grę). Proszę o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelltar Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jeśli nie grałeś, to masz jakby czyste konto i grasz normalnie 10 gier, inne prócz tych nie mają znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herr_Haha Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Czyli, jeżeli rozegrałbym przykładowo 8 gier rankingowych to nie będzie miało to wpływu na kolejny sezon (bo nie osiągnę żadnej dywizji)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.