Silver™ Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam. Zacząłem grać rankedy z kumplem. On miał brąz I w s3 , a ja na koniec s3 miałem silver IV i czy przez takie granie z kumplem który miał niższe mmr mogę spaść do niższej ligi niż powinienem ? Czy jednak wszystko będzie normalnie tak jakbym grał sam ? Dłuższej grafiki się nie dało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jeżeli bdb z nim grał i on jest w brązie to będzie Wam dobieralo taki pokruj brąz silver. Czyli można powiedzieć ze jakbyś była grał sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perestil Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nie ma różnicy, możesz śmiało grać duo i tak Cie normalnie przydzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysery Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Będzie ci gorszych graczy przydzielać, ale i tak cie przydzieli normalnie tak jak byś grał sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver™ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Okej dzięki za odpowiedzi. Lajki rozdane. Dłuższej grafiki się nie dało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.