vin Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jak w temacie chciałbym jakiś poradnik po polsku dla o to tej wyżej wymienionej postaci talenty, rotacja, glyphy Odnośnik do komentarza
Dallmar Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Grasz na globalu, czy na jakimś konkretnym prywatnym serwerze? Odnośnik do komentarza
vin Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Grasz na globalu, czy na jakimś konkretnym prywatnym serwerze? http://monster-wow.com/ grałem na moltenie ale tam mnie nudziło czekanie po 1h+ na wejście na serwa ;] Odnośnik do komentarza
Dallmar Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Grałeś - czyli już nie grasz, powiesz mi zatem na jakiej wersji gry grasz? (Jaki Patch?) Odnośnik do komentarza
vin Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Grałeś - czyli już nie grasz, powiesz mi zatem na jakiej wersji gry grasz? (Jaki Patch?) 4.3.4 Odnośnik do komentarza
Dallmar Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jeżeli chodzi o ten patch, to nic po polsku niestety nie ma. Jedyne co znalazłem to poradniki po angielsku, zawsze możesz wziąć translator w ręce i jazda. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.