grizbi Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam! Otóż gram na bolu Ryzem i mam pytanie jak zrobić, aby sam kupywał itemki, sam atakował przeciwnika i zdobywał kille, sam farmił. Jak to wszystko uruchomić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skejtjan Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nie ma czegoś takiego. Jeżeli szukasz bota do wbicia reffów to nie ryzem. Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizbi Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 A czym ? I jakiś link do tematu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skejtjan Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 http://www.mpcforum.pl/topic/972616-tut-jak-szybko-wylevelowac-smurfa-1-30-lvl/ Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizbi Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 No okey, wbijam z bolem do gry ładnie ale on sam nie kupuje itemów i nie chodzi po linii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skejtjan Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ja ci już więcej nie pomogę bo nie korzystam z tego, musisz poczekać aż ktoś inny ci będzie w stanie pomóc. Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skejtjan Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Temu panu na górze należy się banik za reklame. Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.