Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] 2 pytanka

piotrx7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko

jestem świeżak w bf4 :D i mam do was pytanka 2

1. czy jesli wyjde w czasie rozgrywki a np odblokowałem celownik i wyjde to go strace ? i czy musze czekać do konca rozgrywki zeby dostac doswiadczenie ?

2. jak szukam serverow to w nazwie pisze jaks liczba i ticket co to sa te tickety :D

z góry dzieki pozdrawiam =)

Opublikowano

siemanko

jestem świeżak w bf4 :D i mam do was pytanka 2

1. czy jesli wyjde w czasie rozgrywki a np odblokowałem celownik i wyjde to go strace ? i czy musze czekać do konca rozgrywki zeby dostac doswiadczenie ?

2. jak szukam serverow to w nazwie pisze jaks liczba i ticket co to sa te tickety :D

z góry dzieki pozdrawiam =)

1. Nic nie stracisz. Doliczy Ci punkty po zakończeniu rozgrywki nawet jak z niej wyjdziesz.

2. Tickety? Liczba punktów, które trzeba osiągnąć w meczu, aby wygrać. To Twój pierwszy Battlefield? Pograj trochę, a pewnie wszystko ogarniesz.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

1. Nic nie stracisz. Doliczy Ci punkty po zakończeniu rozgrywki nawet jak z niej wyjdziesz.

2. Tickety? Liczba punktów, które trzeba osiągnąć w meczu, aby wygrać. To Twój pierwszy Battlefield? Pograj trochę, a pewnie wszystko ogarniesz.

2. Zależy od trybu rozgrywki.

Na podboju są to punkty, które schodzą coraz niżej, im więcej flag ma przejęte przeciwna drużyna, tym szybciej ubywają.

Na TDM'ie to liczba punktów (zabić), które trzeba zdobyć, aby wygrać.

super dzięki wielkie za pomoc :)

temat mozna usunąc =)

W takim razie zamykam :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...