Goofiek Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Siema, mam do was pytanie Chodzi mi o to że gdybym chciał kupić RP do CF to musze tylko za złotówki czy również moge za dolary ? Drugie pytanie: Opłaca sie robić te darmowe RP ? Odnośnik do komentarza
9Jarek9 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Za dolary możesz kupić tylko musisz tam gdzieś chyba walute przestawić. A darmowe RP warto robić jeśli się np. nie chce wydawać kasy na gre. Odnośnik do komentarza
EloElas Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 jakie reklamy opłaca się robić ? , pamiętam że kiedys cos robilem ale po długiej przerwie zapomniałem , jest jakiś sposób na te reklamy ? Odnośnik do komentarza
Nup3k Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jest taka metoda, w której wchodzisz tylko w różne reklamy, zamykasz je i odpalasz historię przeglądanych stron. W filtrze wpisz sobie aff_c lub aff_r, skopiuj ten link do przeglądarki i zmień ostatnią literę na l, po czym odpal link, powinien pokazać Ci się mały piksel pośrodku ekranu i tyle Po jakimś czasie RP dojdzie na konto. Odnośnik do komentarza
9Jarek9 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jest taka metoda, w której wchodzisz tylko w różne reklamy, zamykasz je i odpalasz historię przeglądanych stron. W filtrze wpisz sobie aff_c lub aff_r, skopiuj ten link do przeglądarki i zmień ostatnią literę na l, po czym odpal link, powinien pokazać Ci się mały piksel pośrodku ekranu i tyle Po jakimś czasie RP dojdzie na konto. Ten sposób już nie działa. Odnośnik do komentarza
Nup3k Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Robiłem tak ZP i RP 3 dni temu Działa, ale nie w przypadku wszystkich reklam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.