PanKtoss Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam. Czy jest na MPC jakis ogarnięty pro elo hajt ASSASIN ? Który zna sina na pamięć Chodzi mi jaki buld, jakie eq, jak skille używać, itd ... Gram w AION od 4 dni i mam 42 lvl. I nie ogarniam assasina ;/ Czytałem jakieś poraniki ale one są z 2008 - 2011 rok ... Więc proszę o jakieś rady i sugestje RMCF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wredna Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 EQ skórzane z bonusem do ataku. Manstony ładujesz w atak i kryt z przewaga ataku. GS czyli godstone(boski kamien) wsadzasz na wyższym lvl na paraliż. Bulid, o co ci dokładnie z tym bulidem chodzi? Stigm chain? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanKtoss Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Hej. Widze, że jesteś w temacie i może masz jakieś fajne poradniki albo filmiki na yt gdzie w miare assasin jest opisany ? Tak jak pisałem gram 4 dni, jestem zielony w AION ( i to dosłownie zielony ). Gram z bratem który ma tanka ( i też jest zielony w to ) Bardziej chodzi mi o wytłumaczenie, opisanie, podanie jakiś gotowych bulding na PvP, PvE pod assasina. Jakie stygmaty, GS ( nie wiem jak umieszczac stygmaty .. ) I jak skille używać aby szły fajne combo Mam 42 lvl. Dodam, ze jestem w jakims chu... legionie co zero pomocy jest. Gram bez Gold Pack. Stigm chain? Nie wiem ocb. - Jakie EQ na PvP a PvE - daggery czy miecze ( pvp, pve ) - Manostony mają być : 2 atak / 1 krytyk?? - GS - nie wiem co to i gdzie to zdobyc i wsadzić. Bym był, bardzo wdzięczny jak byś mi wytłumaczył i uchylił tajemnicy o grze asssasinem. RMCF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wredna Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Bardziej chodzi mi o wytłumaczenie, opisanie, podanie jakiś gotowych bulding na PvP, PvE pod assasina. P-Stygmaty-Łańcuch stygmatow. Tam masz podany łańcuch stygmatów dla swojej klasy (stygmaty, czyli specjalne kamienie dające skille) Jakie stygmaty, GS ( nie wiem jak umieszczac stygmaty .. ) Na 20-któryms lvl powinieneś otrzymać misję na umieszczanie stygmatów opisująca dokładnie co to jest itp. - Jakie EQ na PvP a PvE Pvp to eq za battle medaliony (medale walki) lub AP (abbys point/punkty otchłani+ ceraniowe medale). Ale to zaczniesz zbierać po 60 lvl, wcześniej się nie opłaca. - Jakie EQ na PvP a PvE Nie znam dokładnie skilli dla sina. Ale jeżeli zdarza się, że mają również skille na miecz, to w takim wypadku podczas pvp warto uzywac tego i tego na przemian. - Manostony mają być : 2 atak / 1 krytyk?? - Manostony mają być : 2 atak / 1 krytyk?? Nie. Do jednego itemka możesz wsadzić tylko kryt, a do całej reszty atak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanKtoss Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Cytat Jakie stygmaty, GS ( nie wiem jak umieszczac stygmaty .. ) Na 20-któryms lvl powinieneś otrzymać misję na umieszczanie stygmatów opisująca dokładnie co to jest itp. Opsss... nie czytam misjii ( mój błąd ) oraz nie pamiętam takiej misji ;/ Nie umieszczałęm stygmatów.. W necie sa stare poradniki / nie aktualne ... Ale ten jedne kamien stygmat daje nam 1 skill dodatkowy ? A co do kryt. Gdzieś czytałem aby kryt dochodziły do ok 1 000 na PvP, a na PvE ok 800 ( wtedy zasypujemy samymi krytykami wroga ) a reszta w atak. RMCF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wredna Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opsss... nie czytam misjii ( mój błąd ) oraz nie pamiętam takiej misji ;/ Nie umieszczałęm stygmatów.. W necie sa stare poradniki / nie aktualne ... Ale ten jedne kamien stygmat daje nam 1 skill dodatkowy ? A co do kryt. Gdzieś czytałem aby kryt dochodziły do ok 1 000 na PvP, a na PvE ok 800 ( wtedy zasypujemy samymi krytykami wroga ) a reszta w atak. Jeżeli chodzi dokładnie o sina, to przyznam szczerze, że nigdy nim nie grałam, a raczej nie nabiłam 40 lvl, więc dokładnie Ci nie powiem, jak ma wyglądać układ manestonów. Jeżeli na innych forach piszą, tak jak mówisz, to na pewno nadal jest to aktualne ;-) Wejdź w J-Misje i zobacz, czy nie masz tam misji na stygmaty. Nie pamiętam dokładnie nazwy, ale wydaje mi się, że znajduje się w niej słowo "stygmat". Ona Ci się automatycznie "nadaje" po osiągnięciu 20 lvl. Edit: Tak: kamienie stygmatów dają dodatkowe skille. Masz na nie miejsce w "P"-Stygmaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.