Adriano™ Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 W którym folderze znajde cytaty/mowe bohaterów po polsku? Chodzi mi o np. emocje CTRL+1/2, podczas wyboru bohatera itp. Ps. Jakim programem moge je odtworzyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iTheLasVegas Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Jayce/Background w liknu zamiast jayce wpisz nazwe championa jakiego chcesz i będziesz mógł to odtworzyć możesz to nagrać za pomocą każdego programu do nagrywania pulpitu i zapisać go w .mp3 lecz jest to po angielsku. Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... Core i7- 4960X @ 4.5GHz Asus P9X79 Deluxe GTX 780 SC HyperX Predator 16GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano™ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Co mi po angielskiej wersji... chodzi mi o PL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suuchy01 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0.1.18\deploy\assets\sounds\pl_PL\champions O to chodziło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano™ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mniej wiecej, ale to jest tylko z okna logowania :P Chodzilo mi o wszystkie dzwieki lap like, czekam na wiecej odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qurrix Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Może nie wszystkie, ale możesz pobrać filmik i powycinać odpowiedni dźwięk Lub ściągnij narzędzie do otwierania plików FSB, i w pliku VOBank_pl_PL.fsb (ścieżka niżej) powinny być wszystkie głosy. League of Legends\RADS\projects\lol_game_client_pl_pl\managedfiles\0.0.0.87\Data\Sounds\FMOD @EDIT Zaraz tu dam ci do pobrania wszystkie dźwięki z gry w PL (trochę poczekaj) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano™ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dzieki za podanie ścieżki, wszystkie dzwieki polskiej mowy są w pliku VOBank_pl_PL.fsb Pliki chronione, nie da sie wyciągnąć nic z tego pliku, mozesz podeslac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qurrix Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dzieki za podanie ścieżki, wszystkie dzwieki polskiej mowy są w pliku VOBank_pl_PL.fsb Pliki chronione, nie da sie wyciągnąć nic z tego pliku, mozesz podeslac Już: (prawie 400 MB) http://speedy.sh/AySZh/Dzwieki-by-Delago.rar Skan: (Avast, za duży plik żeby przez virustotala przerzucić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.