totto1995 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 czesc mam problem z serverem alien2.pl. pisalo ze niemam pliku speedtreet.dll pobralem go na necie i teraz pisze cos takiego "nie znaleziono punktu wejscia procedury ??0STextures@CSpeedTreeRT@@QAE@XZ w bibliotece speedtreet.dll." bardzo porsze o pomoc z gury dzieki Odnośnik do komentarza
Harnaś. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Wypakuj klienta od nowa albo pobierz, widocznie brak Ci tego jednego pliku, błąd pewnie przy wypakowywaniu czy coś. Odnośnik do komentarza
LikeWeed Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 czesc mam problem z serverem alien2.pl. pisalo ze niemam pliku speedtreet.dll pobralem go na necie i teraz pisze cos takiego "nie znaleziono punktu wejscia procedury ??0STextures@CSpeedTreeRT@@QAE@XZ w bibliotece speedtreet.dll." bardzo porsze o pomoc z gury dzieki zacznijmy od poprawnej polszcyzny. wrzuć SpeedTreeRT.dll z innego clienta np. Metin2.pl i zobacz czy będzie działać Odnośnik do komentarza
totto1995 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 niemam pl i wiem ze robie bledy. ale na forum serva tez pisza ze maja takie probelmy ja juz sobie moze poradze. Odnośnik do komentarza
ats2424 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Siema Mam plik z bety + łatka i działa (zero wirusów itp.) Zobacz co zrobił Antywirus , bo ludzie mieli duże problemy z wirusami? Odnośnik do komentarza
Phoenix. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Może być taka sytuacja, że antywirus usuwa Ci go za każdym razem jak uruchamiasz klienta. Wyłącz antywira, wrzuć i odpal. Odnośnik do komentarza
xShawn Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 dokładnie - obadaj czy antywir Ci nie usuwa Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.