Skocz do zawartości

SkyNet - Oceniajcie :)

boleknowak

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie! Chciałbym pokazać wam moją przeglądarkę internetową! :D

Zdjęcia:

Link:

http://scr.hu/1ebu/y1c2g
Link:
http://scr.hu/1ebu/ooxl6
Aktualizacje co pomysł :D

Link do programu:

• Program:

http://speedy.sh/jtJ6E/SkyNet.exe

• Skan:

www.virustotal.com/pl/file/722b8949e45d624ce247625937d9a14c4e06f67fcc2e3e69201fcba1e1a86fe7/analysis/1390081493/

#teamBolek

Dlaczego akurat vb.net odnajduje się na forum tylko w kontekście lanczerów minkraft i przeglądarek - a ściślej gui do IE6?

To smutne.

@Topic

Tak jak wszystko na IE6, gó*no - za przeproszeniem. Poza tym to jest już któreś takie gó*no z kolei... powinni nagradzać to warnami - czas najwyższy.

Dlaczego akurat vb.net odnajduje się na forum tylko w kontekście lanczerów minkraft i przeglądarek - a ściślej gui do IE6?

To smutne.

@Topic

Tak jak wszystko na IE6, gó*no - za przeproszeniem. Poza tym to jest już któreś takie gó*no z kolei... powinni nagradzać to warnami - czas najwyższy.

wiesz dla czego ? bo to najprostszy język do pisania takich programów.

• 2 tygodnie później...

heh ie.. po co robisz coś co jest bezużyteczne ? Zadaj sobie proste pytanie podczas robienia programu a mianowicie: 
BĘDZIESZ Z TEGO KORZYSTAŁ ?!

ODP : NIE !!!

po co robisz coś co już istnieje. Zrobiłeś tylko gui dla Internet Explorer -.- Po co to komu? Może sobie odpalić IE i nie bd mu tak procka zjadało -..-

polecam zacząć od prostych programów jak nie wiem wyświetlanie powiadomień z fb albo coś w ten deseń, bo to jest przydatne :) 

Pozdrawiam Semis

Ja powiem tak:

VB to jest oprogramowanie dla początkujących programistów.

Nie zrobi się tutaj jakiegoś czegoś co dorówna Operze, Chromowi lub Firefox'owi, ale daje poczucie wartości (o ile sami to napisali) ludziom co to wykonali i może to ich mobilizować do przejścia na nowy język programowania i tam dokończyć swoje dzieło w lepszy sposób.

Jak już robicie te przeglądarki, starajcie się dodać coś unikalnego, bo takie programy są bezużytczne i nawet was nie wyedukują :)

Nie edukują??? Padłeś na głowę chyba... Czyli od razu rób nie wiem hhmmm cheat engine. Zawsze zaczyna się od najprostszych rzeczy, żeby zobaczyć jak co działa, jak działa program i z każdym krokiem robi się coraz bardziej zaawansowane funkcje lub programy.... 

Każda rzecz nas edukuje nawet jeśli to głupi kalkulator w notatniku odpalany z .bat

Masz pytanie? A może jakiś problem? Pisz śmiało na adres: [email protected] odpowiadam zanim zdążysz wysłać email ;)

d3ff9b9a57cb9717a69d7ff7e93e3eb8.jpg

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum SkyNet   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...