boleknowak Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witajcie! Chciałbym pokazać wam moją przeglądarkę internetową! Zdjęcia: Link: http://scr.hu/1ebu/y1c2g Link: http://scr.hu/1ebu/ooxl6 Aktualizacje co pomysł Link do programu: • Program: http://speedy.sh/jtJ6E/SkyNet.exe • Skan: www.virustotal.com/pl/file/722b8949e45d624ce247625937d9a14c4e06f67fcc2e3e69201fcba1e1a86fe7/analysis/1390081493/ #teamBolek Odnośnik do komentarza
Skr. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jak już robicie te przeglądarki, starajcie się dodać coś unikalnego, bo takie programy są bezużytczne i nawet was nie wyedukują Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dlaczego akurat vb.net odnajduje się na forum tylko w kontekście lanczerów minkraft i przeglądarek - a ściślej gui do IE6? To smutne. @Topic Tak jak wszystko na IE6, gó*no - za przeproszeniem. Poza tym to jest już któreś takie gó*no z kolei... powinni nagradzać to warnami - czas najwyższy. Odnośnik do komentarza
ruku Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nic specjalnego, jak się uczyłem programowania to to robiłem. :< 2009 - słyszysz mnie? Odnośnik do komentarza
DrexonPl Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Dlaczego akurat vb.net odnajduje się na forum tylko w kontekście lanczerów minkraft i przeglądarek - a ściślej gui do IE6? To smutne. @Topic Tak jak wszystko na IE6, gó*no - za przeproszeniem. Poza tym to jest już któreś takie gó*no z kolei... powinni nagradzać to warnami - czas najwyższy. wiesz dla czego ? bo to najprostszy język do pisania takich programów. Odnośnik do komentarza
songo5441 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Przydatny tutorial Dzieki Odnośnik do komentarza
Matiyas Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Przydatny tutorial Dzieki to nie jest tutorial on ukazuje swoja wykonana prace a co do aplikacji ma zbyt mało funkci Odnośnik do komentarza
boleknowak Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Dzięki Matiyas za to bo inni to krytykują Ale dodam więcej akcesorii* * sory za błędy mam dysortografie :/ #teamBolek Odnośnik do komentarza
LinerPL Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 @up no postaraj się Popracuj nad ciekawszym wyglądem bo niezbyt przyciągający :P No i dodaj jakieś narzędzie bo tak to wolę popracować na Mozilli ale projekt jest dobry Odnośnik do komentarza
Semis Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 heh ie.. po co robisz coś co jest bezużyteczne ? Zadaj sobie proste pytanie podczas robienia programu a mianowicie: BĘDZIESZ Z TEGO KORZYSTAŁ ?! ODP : NIE !!! po co robisz coś co już istnieje. Zrobiłeś tylko gui dla Internet Explorer Po co to komu? Może sobie odpalić IE i nie bd mu tak procka zjadało -..- polecam zacząć od prostych programów jak nie wiem wyświetlanie powiadomień z fb albo coś w ten deseń, bo to jest przydatne Pozdrawiam Semis Odnośnik do komentarza
MineUserFaker Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Ja powiem tak: VB to jest oprogramowanie dla początkujących programistów. Nie zrobi się tutaj jakiegoś czegoś co dorówna Operze, Chromowi lub Firefox'owi, ale daje poczucie wartości (o ile sami to napisali) ludziom co to wykonali i może to ich mobilizować do przejścia na nowy język programowania i tam dokończyć swoje dzieło w lepszy sposób. Udostępnione Questy Metin2: #1 - http://www.mpcforum.pl/topic/1504558-kodquest-%C5%9Bwi%C4%85teczny/ Odnośnik do komentarza
CODER_BEST Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Jak już robicie te przeglądarki, starajcie się dodać coś unikalnego, bo takie programy są bezużytczne i nawet was nie wyedukują Nie edukują??? Padłeś na głowę chyba... Czyli od razu rób nie wiem hhmmm cheat engine. Zawsze zaczyna się od najprostszych rzeczy, żeby zobaczyć jak co działa, jak działa program i z każdym krokiem robi się coraz bardziej zaawansowane funkcje lub programy.... Każda rzecz nas edukuje nawet jeśli to głupi kalkulator w notatniku odpalany z .bat Masz pytanie? A może jakiś problem? Pisz śmiało na adres: [email protected] odpowiadam zanim zdążysz wysłać email O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.