Zielonypl123 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam mam 2 problemy 1. Czemu jezeli wchodzi nowy gracz na serwer wywala go na jakims zadupiu. A spawn jest ustawiony dla niego ( Jezeli napisze /spawn to teleportuje go w wlasciwe miejsce chodzi mi o 1 wejscie na serwer ) 2.Jest jakis plugin na pokazanie lvl kolo nicku lub nad glową ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiestooo Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 1. Jakiego pluginu używasz na /spawn ? 2. PvPLevels http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/pvplevels/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielonypl123 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 1. EssentialsSpawn 2. Chodzi mi bardziej o takie coś, żeby ten lvl minecraftowy był pokazany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielonypl123 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 ref ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fubuwuzek Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Uzyj Multiverse i ustaw /mv setspawn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoxiPL Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Lub /spawnpoint, /mv setspawn. I z rangami, jak jest np. Vip to /setspawn vip itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielonypl123 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Dobra ustawilem ten spawn . Tylko jest teraz taki problem, ze jak ktos wchodzi na serwer loguje sie i nie wraca na swoje ostatnie miejsce gdzie byl. Jak to zrobić, żeby wracał ? ... + szukam dalej tego pluginu na lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.