dawiiid Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Gdzie sie zmienia stroje w fifie14? Zmienialem na wep app ale nie zaliczalo mi tego zadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Kupujesz strój i naciskasz aktywuj kartę. Następnie wybierasz czy to ma być strój podstawowy czy wyjazdowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawiiid Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 stroje mialem w paczce i wyslalem do klubu, gdzie one są ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Wchodzisz w mój klub - potem w wyszukiwarce wybierasz typ - stroje i szukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll` Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Klikasz na Kartę -> Aktywuj -> Wybierasz czy Home czy Away Mój Klub -> Club Items -> Stroje/Kits Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Aby zadanie zostało zaliczone musisz je wykonać w grze, a nie na web app. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.