CoY12345 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zamierzam kupić taką jedną. Warto otwierać czy jednak strata kasy? Ma ktoś doświadczenie w otwieraniu tych paczek i wie co wypada najczęściej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Najpierw skład, potem paczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoY12345 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Już mam skład BPL http://www.futhead.com/14/squads/5420397/ Poprostu nie wiem czy ten skład ulepszyć czy kupić właśnie paczkę 35k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Możesz zaryzykować, ale nie polecam. Za dużo razy się zawiodłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acenos Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Również nie polecam, otworzyłem, i jedna wielka lipa. Mogłem sobie kupić IF obrońce prawie za tą cene -,- Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll` Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Bez ryzyka nie ma zabawy Ja otwieram paczki z nadzieją, lecz nic nie trafiłem w 13 ani 14 Prawda jest taka, że Dobrych Zawodników dostają osoby Nowe i Młode Skład masz dobry, lecz kup Cecha za Harta. I kupuj paczki jak chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.