Juri. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam, Są spamboty, które piszą po 1 reklamie w każdym dziale. Wtedy 1 Moderator daje perma, i usuwa reklamę ze swojego działu, ale zostaje w reszcie. Sugeruję, aby przy blokadzie konta, w przypadku spambota, moderator miał możliwość usunięcia wszystkich postów bota. Nie raz widziałem reklamę pernamentnie zbanowanego użytkownika, a tak 1 klik i po problemie we wszystkich działach. Edit: Po rozmowie ze wspaniałym GM'em sugeruję, aby TYLKO Global moderatorzy i wyżej, posiadali tą możliwość. Odnośnik do komentarza
Dziobagg Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Tak. Odnośnik do komentarza
Tiestooo Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jestem za Odnośnik do komentarza
hersen233 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jestem na tak, przydatne dla innych bedzie i mniej reklamatorow.. KONIEC ~ REBEKKA Odnośnik do komentarza
kYRA. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Również na tak. Odnośnik do komentarza
Vomar™ Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Również na tak. Odnośnik do komentarza
wakc34 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Więcej raportów do wysłania, więcej akcji w modlogs Mimo to na tak. Odnośnik do komentarza
CrossplaneR Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jeżeli banuje GM to ma on możliwość usunięcia całej zawartości. U moderatorów mi się to nie widzi. Nie. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Tak, ale z zastrzeżeniem że tylko dla GM. Moderatorzy to jednak srodowisko w które z pewnymi udogodnieniami nie warto wbijać. Odnośnik do komentarza
RADTOR Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Tak, ale z zastrzeżeniem że tylko dla GM. Moderatorzy to jednak srodowisko w które z pewnymi udogodnieniami nie warto wbijać. Odnośnik do komentarza
Dektored Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Przecież GM może usuwać posty w każdym dziale lub poprzez zawartość. Moderatorzy nie będą mieli tej opcji, bo mają zarządzać wyłącznie w swoim dziale. Mogą nam pomóc ew raportując resztę postów spambota. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.