Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xbox 360 emulator? oraz jak odpalić grę (na xboxa) z komputera?

oskar4321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka!

Mam drobny problem. Otóż postanowiłem sprawdzić, czy wyszedł już emulator na Xbox'a. Dlaczego? Otóż nabrała mnie chęć pogrania w grę Zoo Tycoon 2013. Uwielbiam wszelkie gry o takiej tematyce i oto wyszła nowa część serii.. ekskluzywnie na Xboxa :< Znalazłem taki oto emulator:

www.xbox360emulator.net

. Wiem, było o nim parę tematów. W większości niestety wypowiadali się ludzie, którzy kompletnie nie mieli pojęcia co znajduję się na tej stronie, a gdy jeden z użytkowników pytał się jak pobrać tak zwanego "biosa" do Xboxa odpowiedziano mu, ŻE MUSI WYPEŁNIĆ REKLAMĘ!!! Co jest kompletną bzdurą!!!. By pobrać tego całego "biosa" do Xboxa wystarczy zalajkować stronkę na facebooku. Ludzie pisali, że jest mała różnica pomiędzy lajkami na gmail'u, a na facebooku. Kolejni ludzie, którzy nie mają pojęcia o co chodzi -.-. Większość osób nie chce pisać na facebooku o tym, że lubi ten emulator, bo co jeśli ktoś go ściągnie, a tam wirus? Bosche, naprawdę czasami mnie rozwalają niektóre wypowiedzi -.-. Okay, czyli tak - nikt nie sprawdził czy to działa, a ludzie tylko wystawiali hipotezy. Dochodzimy wreszcie do sedna sprawy. Mam komputer (za 10 tyś.) na którym raczej nie będzie pokazu zdjęć. Ale z drugiej strony gdy odpalę takowego emulatora, a on okażę się wirusem, który spali moją kartę graficzną to 4400 zł w plecy. Więc jak, sprawdzi ktoś czy to działa czy ryzykować?

Druga sprawa, czy przez uTorrent jest opcja pobrania gry bezpośrednia na X'a przez kabel USB? To znaczy widziałem coś takiego, ale nie wiem czy dobrze zrozumiałem co tam jest napisane. No i oczywiście - czy takowa gra pójdzie jeśli ma się oryginalną, nieprzerabianą konsolę.

To tyle, pozdrawiam.

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Opublikowano

Hejka!

Mam drobny problem. Otóż postanowiłem sprawdzić, czy wyszedł już emulator na Xbox'a. Dlaczego? Otóż nabrała mnie chęć pogrania w grę Zoo Tycoon 2013. Uwielbiam wszelkie gry o takiej tematyce i oto wyszła nowa część serii.. ekskluzywnie na Xboxa :< Znalazłem taki oto emulator: www.xbox360emulator.net. Wiem, było o nim parę tematów. W większości niestety wypowiadali się ludzie, którzy kompletnie nie mieli pojęcia co znajduję się na tej stronie, a gdy jeden z użytkowników pytał się jak pobrać tak zwanego "biosa" do Xboxa odpowiedziano mu, ŻE MUSI WYPEŁNIĆ REKLAMĘ!!! Co jest kompletną bzdurą!!!. By pobrać tego całego "biosa" do Xboxa wystarczy zalajkować stronkę na facebooku. Ludzie pisali, że jest mała różnica pomiędzy lajkami na gmail'u, a na facebooku. Kolejni ludzie, którzy nie mają pojęcia o co chodzi -.-. Większość osób nie chce pisać na facebooku o tym, że lubi ten emulator, bo co jeśli ktoś go ściągnie, a tam wirus? Bosche, naprawdę czasami mnie rozwalają niektóre wypowiedzi -.-. Okay, czyli tak - nikt nie sprawdził czy to działa, a ludzie tylko wystawiali hipotezy. Dochodzimy wreszcie do sedna sprawy. Mam komputer (za 10 tyś.) na którym raczej nie będzie pokazu zdjęć. Ale z drugiej strony gdy odpalę takowego emulatora, a on okażę się wirusem, który spali moją kartę graficzną to 4400 zł w plecy. Więc jak, sprawdzi ktoś czy to działa czy ryzykować?

Druga sprawa, czy przez uTorrent jest opcja pobrania gry bezpośrednia na X'a przez kabel USB? To znaczy widziałem coś takiego, ale nie wiem czy dobrze zrozumiałem co tam jest napisane. No i oczywiście - czy takowa gra pójdzie jeśli ma się oryginalną, nieprzerabianą konsolę. 

To tyle, pozdrawiam.

skoro masz kompa za 10k zl to kup sobie xboxa uzywke za 300zl dokup gre i po problemie
Opublikowano

Pobierz dobrego antywirusa i odpal, przetestuj :)

Co do tego torrenta, to nie słyszałem o tym, ale jak masz nieprzerobiona konsolę to zapomnij.

Opublikowano

Emulator działa oraz jest sprawny lecz trochę muliiii kompa ;) PS: Nie pójdą ci piraty na jeśli nie masz przerobionej konsoli :) a z prawą utorent to jest tak że ustawiasz specjalnego klienta i on przesyła zdalnie przez wifi/usb na konsole :)

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Hejka!

Mam drobny problem. Otóż postanowiłem sprawdzić, czy wyszedł już emulator na Xbox'a. Dlaczego? Otóż nabrała mnie chęć pogrania w grę Zoo Tycoon 2013. Uwielbiam wszelkie gry o takiej tematyce i oto wyszła nowa część serii.. ekskluzywnie na Xboxa :< Znalazłem taki oto emulator:

www.xbox360emulator.net

. Wiem, było o nim parę tematów. W większości niestety wypowiadali się ludzie, którzy kompletnie nie mieli pojęcia co znajduję się na tej stronie, a gdy jeden z użytkowników pytał się jak pobrać tak zwanego "biosa" do Xboxa odpowiedziano mu, ŻE MUSI WYPEŁNIĆ REKLAMĘ!!! Co jest kompletną bzdurą!!!. By pobrać tego całego "biosa" do Xboxa wystarczy zalajkować stronkę na facebooku. Ludzie pisali, że jest mała różnica pomiędzy lajkami na gmail'u, a na facebooku. Kolejni ludzie, którzy nie mają pojęcia o co chodzi -.-. Większość osób nie chce pisać na facebooku o tym, że lubi ten emulator, bo co jeśli ktoś go ściągnie, a tam wirus? Bosche, naprawdę czasami mnie rozwalają niektóre wypowiedzi -.-. Okay, czyli tak - nikt nie sprawdził czy to działa, a ludzie tylko wystawiali hipotezy. Dochodzimy wreszcie do sedna sprawy. Mam komputer (za 10 tyś.) na którym raczej nie będzie pokazu zdjęć. Ale z drugiej strony gdy odpalę takowego emulatora, a on okażę się wirusem, który spali moją kartę graficzną to 4400 zł w plecy. Więc jak, sprawdzi ktoś czy to działa czy ryzykować?

To tyle, pozdrawiam.

Facet no to skoro masz komputer za 10 kafli, choć w co nie chce mi się wierzyć, to czemu chcesz spaprać go instalując emulator?? Dlaczego nie odpuścisz, albo nie zainstalujesz sobie innej gry tego typu, bądź jak koleszka troszke wyżej kupił xboxa i kupił te cholerne gre..

Rozśmieszasz mnie człowieku, to jest tak jakbyś miał na auto, ale nie miał na ubezpieczenie na nie.. To po cholere ci ono?

Kup sobie xboxa przerobionego koszt. 300 zł może z polotem do 400 zł i gre sobie pobierzesz i nagrasz zapewne swoją nagrywarką za 1000 zł XDD

Tyle odemnie Pan Bogacz powinien liczyć się z tym co tutaj pisze, bo ludzie zaraz mogą Pana obrzucić błotem.

Skoro stać cie na taki komputer, to nie problemem jest dla Panicza wyrzucić kolejne 4-5 stówek..

AAAA !!! Zapomniałbym.. Na taką kartę graficzną o ile takową Posiada Pan Bogacz, to istnieje gwarancja i to zapewne nie na rok tylko na kilka..

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

komputer za 10tysi a żal paru stówek na konsole? :)) kolejny anonimowy w internecie co próbuję się dowartościowac wypisując totalne bzdury. zmień lekarza panie "bogaty" . bogatą to napewno masz , ale wyobraźnie;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...