ussekps Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Typ: Survival + Gildie + RPGGildie:-Za itemy RPG:Rangi za kille po zdobyciu największej zwykłej rangi możesz zmienić ją na LEGENDARNĄ ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominek2001 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Może wypali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiak2 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Słabo!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*RadIoActiVe Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 @upTylko tyle się wypowiem "Słapo tagi serfer nie wypalj"@topicZ chęcia zagram ale jak będą jakieś misje + denizen Będą skript'y ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MinecraftBeka Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Powinien wypalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James1919 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jesli bedzie to dopracowane tzn fajny autorski spawn a nie jakis z neta pobrany, dobrze dobrane pluginy i najlepiej autorski plugin na gildie bo plugin faction jest troche slaby i raczej omijam takie serwery.To raczej wypali Cześć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoNewbie Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Moim zdaniem kiepski pomysł. Ogólnie serwery rpg sa kiepskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szok343 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ja znałem jeden server RPG. Były Questy, lvle, bossy, potwory z lvl, Ubieranie zbroi lub broni na wybrany lvl. Prawdziwy RPG i upadl po 20 dniach... Pomogłem? Daj +, to nic nie boli a dla mnie wiele znaczy. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cYa.!? Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Napisz na pw , mam technika który ogarnia EpicBossy,Droppy moglibyśmy się dogadać nawet dałbym własny serwer pod tak mod jeśli byłby zrobiony to druga edycja mojego serwera moglaby wypalić REAKTYWACJA DREAMSKILL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheParkourPL Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Kolejny nudny RPG ... Zbierać materiały ... Zrobić gildie ... eQ na prot ... I potem to się nudzi ... Chyba że jesteś jakimś 10 latkiem co może grać w jedną grę 24/7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheLanser Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jak będziesz mieć dobrą reklamę np. u jakiegoś gościa co ma ,więcej niż 5k subskrybcji dasz mu 20 zł i range [YouTube] na serverze i jakieś tam itemy ,to każdy server wypali. Chipsy cola gramy w lola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GosteczekV Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Myślę że będzie się podobało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.