Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy taki serwer wypali?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typ: Survival + Gildie + RPG

Gildie:
-Za itemy

RPG:
Rangi za kille po zdobyciu największej zwykłej rangi możesz zmienić ją na LEGENDARNĄ !

Opublikowano

Jesli bedzie to dopracowane tzn fajny autorski spawn a nie jakis z neta pobrany, dobrze dobrane pluginy i najlepiej autorski plugin na gildie bo plugin faction jest troche slaby i raczej omijam takie serwery.To raczej wypali

Cześć...

Opublikowano

Ja znałem jeden server RPG. Były Questy, lvle, bossy, potwory z lvl, Ubieranie zbroi lub broni na wybrany lvl. Prawdziwy RPG i upadl po 20 dniach...

Pomogłem? Daj +, to nic nie boli a dla mnie wiele znaczy. ; )

Opublikowano

Napisz na pw , mam technika który ogarnia EpicBossy,Droppy moglibyśmy się dogadać nawet dałbym własny serwer pod tak mod jeśli byłby zrobiony to druga edycja mojego serwera moglaby wypalić :)

REAKTYWACJA DREAMSKILL

Opublikowano

Kolejny nudny RPG ... Zbierać materiały ... Zrobić gildie ... eQ na prot ... I potem to się nudzi ... Chyba że jesteś jakimś 10 latkiem co może grać w jedną grę 24/7

2a0c2mq.png

Opublikowano

Jak będziesz mieć dobrą reklamę np. u jakiegoś gościa co ma ,więcej niż 5k subskrybcji dasz mu 20 zł i range [YouTube] na serverze i jakieś tam itemy ,to każdy server wypali.

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...