beniaczek Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Pomocy ! Nie działa Kit Vip dla Vipa, mimo ze ma przypisane permisje odpowiednie. NWM co mam zrobić. Pomóżcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matos2545 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Wyjasnij doklanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPCTaylor Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Często ludzie myślą, że mają poprawne permisje, jednak czasami, a nawet bardzo często są w błędzie. Potrzebujesz 2 permisji: - essentials.kit - essentials.kits.vip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominek2001 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Dodaj permisje dla vipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiak2 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 a sprubuj tak: essentials.kit essentials.kit.vip Ja tak mam i działa mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgredzioPL Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dodaj permissions do tej komendy i po sprawie, po co od razu zakładać temat na forum . Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne a ja na pewno odpowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheHappiness Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 ./pex group <ranga> add essentials.kits.vip chcesz limit? możesz dać, będe szpanował @#e3uS $WAG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 W konsoli wpisz: pex group VIP add essentials.kit pex group VIP add essentials.kits.vip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McSiwekPL Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 - essentials.kit - essentials.kits.vip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zupers Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Łap poradnik. http://www.youtube.com/watch?v=L1zyiSNtADs ~~Pozdrawiam zupers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz0l Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Dodaj permission vipowi do tego.Masz : - essentials.kit - essentials.kits.vip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
langue Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 essentials.kit essentials.kit.vip Powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marwas Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 pokaż config essentialsa z kitem Do reklam mamy dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xymena224 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 potrzebujesz 2 permisji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.