olekar Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam mam pytanie.Ostatniego rankeda gralem z 2 dni przed s4.Mam braz 1 82 pkt ale teoretycznie ratio jest zresetowane.Czy moge nie grac rankow parę miesięcy czy spadnie mi mmr? Zalozmy zagralbym dopiero gdzies marzec/kwiecień. Czy te 10 rankedow teraz musze zagrac? A druga rzecz jest taka.moje mmr wynosi okolo 1200.Ile tych rankedow musze wygrac zeby wbic do minimum srebra v? A gdzie mnie wbije jak wygram 10/10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymico Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Możesz poczekać i te 10 rankedów zagrać w marcu/kwietniu. Swojego MMR nie możesz sprawdzić, więc jest to kłamstwo. Jeśli wygrasz 10/10 przy szczęściu Cie wrzuci do Silver V, aczkolwiek wątpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olekar Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 To jakim cudem ludzie wygrywaja 8 i wrzuca ich do następnej dywizji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 To jakim cudem ludzie wygrywaja 8 i wrzuca ich do następnej dywizji Wydaję mi się że do silver'a Cię wrzuci po ok. 8/9 wygranych jak piszesz,system działa dziwnie,tutaj możesz poczytać: http://www.mpcforum.pl/topic/978036-tut-system-dywizji-jak-zrozumiec/?view=getnewpost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TroLLu. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 nadal bedziesz miec mmr takie same, ono sie nie zmienia, tylko liga ktora jest niczym ja bym poczekal bo mmr lig obnizy sie znaczaco i bedzie latwiej sie dostac wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.