Losha Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam, chciałbym zakupić jakąś używaną kartę graficzną do 200zł na mojego złomka, tak, żeby lol na low poszedł gdzieś na 60+ FPS, teraz mi idzie na low, na 30 FPS ;/ Specyfikacje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiniox Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Podaj zasilacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Losha Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Podaj zasilacz. Gdzie sprawdzić moc zasilacza, bo ja w tych sprawach ciemny, proszę o szybką odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Gdzie sprawdzić moc zasilacza, bo ja w tych sprawach ciemny, proszę o szybką odpowiedź. Rozkręć klapę od obudowy i masz takie małe pudło,podaj model i moc. Co do samej karty to 9600/8800 gt spokojnie starczy.(może nawet pograsz na full'a) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nexores2 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Za 2stówy kupisz dobrego radeona, dzięki któremu spokojnie 80fps wyciągniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz- Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 hd 4870 styknie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:.Bialy_miS.: Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Za 200 zł kupiłem 5770 gdzie moge grać w bf3 na fullhd z pełnymi opcjami po 30 fpsów A w lolu bez synchro 200-300 fpsów nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.