Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samochód do klasy C

Bugzz Bunny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rotacja z tego co jest napisane juz powinna byc tylko ze maja jakies "problemy" wiec niewiadomo za ile dodadza te auta

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Ja mogę polecić BMW Z4 M Coupe. Jeżdżąc nim bezklasowo bez problemu daję radę samochodom z wyższych klas np.Audi Quatro 20V (chyba dobrze napisałem) do tego dobrze spisuje się na ucieczkach

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Up@ Audi Quatro 20V nie jest jakos wybitnym autem pragne zwrocic uwage jak dla mnie do klasy C dobrym wyborem na chwile obecna bedzie BMW M3 Sport Evo 850.000 dobre auto niema problemu z wymaksowaniem i mozna tez zrobic go pod klase B jak zajdzie taka potrzeba

Und3rsoldier.png

Opublikowano

BMW M3 Sport Evo to jedno z lepszych aut w klasie B, spokojnie daje rade z Toyotą MR2 (na podstawie mojego czterotygodniowego doświadczenia)

A BMW Z4 M Coupe również daje rade z Toyotą MR2 w C. Jeśli masz wątpliwości możesz zapytać DonSpecu, ścigałem się właśnie z nim tymi samochodami (ja BMW, on MR2 w C oczywiście) i gdyby nie moje głupie błędy to kto wie czy nie wygrałbym (oczywiście Don to świetny kierowca) :)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Wiec lepiej kupic samochod klasy D i dac go do C, czy kupic BMW M3 czy Audi Quatro?te za kredyty? prosze o szybka odpowiedz

Bierz BMW, będzie to najbardziej ekonomiczne rozwiązanie ;)

A co do klasy D, z tym możesz jeszcze poczekać - do najbliższej rotacji.

Wtedy pojawi się Chevrolet Cobalt SS, a nim można co nie co ugrać ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Dobra czyli mam wybrac BMW m3, ale sie tez zastanawiam nad audi quatro 20 v, ale to juz bd musial rozstrzygnac.

A te BWM to jest za boosty, to odpada.

A czy Audi Quatro 20 V, ma dobre nitro i czy wykaksowane jest dobre?, czy mozna porownac do bmw m3?

Opublikowano

Kolejny dylemat.

Audi quatro 20 v, chevrolet corvette stingray czy chevrolet el camino ss, przedtem nei bylo tych chevroletow, albo nie widzialem.

Pomoglibyscie co wybrac?

Opublikowano

Kolejny dylemat.

Audi quatro 20 v, chevrolet corvette stingray czy chevrolet el camino ss, przedtem nei bylo tych chevroletow, albo nie widzialem.

Pomoglibyscie co wybrac?

Z tej trójki Stingray jest zdecydowanie najsłabszy, jego nie bierz.

Quattro i El Camino SS są bardzo dobre, według mnie w wyścigach lepiej spisze się Audi, SS o wiele lepiej poradzi sobie w ucieczkach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...