Skocz do zawartości

Samochód do klasy C

Bugzz Bunny

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mogę polecić BMW Z4 M Coupe. Jeżdżąc nim bezklasowo bez problemu daję radę samochodom z wyższych klas np.Audi Quatro 20V (chyba dobrze napisałem) do tego dobrze spisuje się na ucieczkach

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Up@ Audi Quatro 20V nie jest jakos wybitnym autem pragne zwrocic uwage jak dla mnie do klasy C dobrym wyborem na chwile obecna bedzie BMW M3 Sport Evo 850.000 dobre auto niema problemu z wymaksowaniem i mozna tez zrobic go pod klase B jak zajdzie taka potrzeba

Und3rsoldier.png

BMW M3 Sport Evo to jedno z lepszych aut w klasie B, spokojnie daje rade z Toyotą MR2 (na podstawie mojego czterotygodniowego doświadczenia)

A BMW Z4 M Coupe również daje rade z Toyotą MR2 w C. Jeśli masz wątpliwości możesz zapytać DonSpecu, ścigałem się właśnie z nim tymi samochodami (ja BMW, on MR2 w C oczywiście) i gdyby nie moje głupie błędy to kto wie czy nie wygrałbym (oczywiście Don to świetny kierowca) :)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Wiec lepiej kupic samochod klasy D i dac go do C, czy kupic BMW M3 czy Audi Quatro?te za kredyty? prosze o szybka odpowiedz

Bierz BMW, będzie to najbardziej ekonomiczne rozwiązanie ;)

A co do klasy D, z tym możesz jeszcze poczekać - do najbliższej rotacji.

Wtedy pojawi się Chevrolet Cobalt SS, a nim można co nie co ugrać ;)

HB5fLf7.png

Kolejny dylemat.

Audi quatro 20 v, chevrolet corvette stingray czy chevrolet el camino ss, przedtem nei bylo tych chevroletow, albo nie widzialem.

Pomoglibyscie co wybrac?

Z tej trójki Stingray jest zdecydowanie najsłabszy, jego nie bierz.

Quattro i El Camino SS są bardzo dobre, według mnie w wyścigach lepiej spisze się Audi, SS o wiele lepiej poradzi sobie w ucieczkach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Samochód do klasy C   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...