Bugzz Bunny Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam! Mam problem, a mianowicie nie wiem jaki kupic samochod klasy C. Oczywiscie za kredyty nie boosty. Prosze o szybka odpowiedz. Z gory thx! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acristo Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Pontiac Solstice GXP sprawdzi się w tej klasie najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bugzz Bunny Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ale mi chodzilo o samochod za kredyty nie za boosty :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheVolume Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Pontiac Solstice GXP sprawdzi się w tej klasie najlepiej. Nie jest dostępny za IGC. Poczekaj do kolejnej rotacji i kup Chevroleta Cobalta SS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bugzz Bunny Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 A za ile byla by ta rotacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgredzill4 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Rotacja z tego co jest napisane juz powinna byc tylko ze maja jakies "problemy" wiec niewiadomo za ile dodadza te auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekkkkkk Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ja mogę polecić BMW Z4 M Coupe. Jeżdżąc nim bezklasowo bez problemu daję radę samochodom z wyższych klas np.Audi Quatro 20V (chyba dobrze napisałem) do tego dobrze spisuje się na ucieczkach Obama wie, co robisz!!! LTE Play Opole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgredzill4 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Up@ Audi Quatro 20V nie jest jakos wybitnym autem pragne zwrocic uwage jak dla mnie do klasy C dobrym wyborem na chwile obecna bedzie BMW M3 Sport Evo 850.000 dobre auto niema problemu z wymaksowaniem i mozna tez zrobic go pod klase B jak zajdzie taka potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bugzz Bunny Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Wiec lepiej kupic samochod klasy D i dac go do C, czy kupic BMW M3 czy Audi Quatro?te za kredyty? prosze o szybka odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekkkkkk Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 BMW M3 Sport Evo to jedno z lepszych aut w klasie B, spokojnie daje rade z Toyotą MR2 (na podstawie mojego czterotygodniowego doświadczenia) A BMW Z4 M Coupe również daje rade z Toyotą MR2 w C. Jeśli masz wątpliwości możesz zapytać DonSpecu, ścigałem się właśnie z nim tymi samochodami (ja BMW, on MR2 w C oczywiście) i gdyby nie moje głupie błędy to kto wie czy nie wygrałbym (oczywiście Don to świetny kierowca) Obama wie, co robisz!!! LTE Play Opole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheVolume Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Wiec lepiej kupic samochod klasy D i dac go do C, czy kupic BMW M3 czy Audi Quatro?te za kredyty? prosze o szybka odpowiedz Bierz BMW, będzie to najbardziej ekonomiczne rozwiązanie A co do klasy D, z tym możesz jeszcze poczekać - do najbliższej rotacji. Wtedy pojawi się Chevrolet Cobalt SS, a nim można co nie co ugrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bugzz Bunny Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Dobra czyli mam wybrac BMW m3, ale sie tez zastanawiam nad audi quatro 20 v, ale to juz bd musial rozstrzygnac. A te BWM to jest za boosty, to odpada. A czy Audi Quatro 20 V, ma dobre nitro i czy wykaksowane jest dobre?, czy mozna porownac do bmw m3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgredzill4 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 BMW m3 Jest na IGC i za SB wystarczy zmienic styl co do audi koksem nie jest niema co porownywac do BMW m3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bugzz Bunny Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Kolejny dylemat. Audi quatro 20 v, chevrolet corvette stingray czy chevrolet el camino ss, przedtem nei bylo tych chevroletow, albo nie widzialem. Pomoglibyscie co wybrac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinn Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Kolejny dylemat. Audi quatro 20 v, chevrolet corvette stingray czy chevrolet el camino ss, przedtem nei bylo tych chevroletow, albo nie widzialem. Pomoglibyscie co wybrac? Z tej trójki Stingray jest zdecydowanie najsłabszy, jego nie bierz. Quattro i El Camino SS są bardzo dobre, według mnie w wyścigach lepiej spisze się Audi, SS o wiele lepiej poradzi sobie w ucieczkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bugzz Bunny Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 dobra dziex za all zdecydowalem sie na audi. dla naj odpowiedzi polubie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.