mikes92 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jest aktualnie dostępny na rynku ? Bo dziś widziałem gwiazdkę szarą właśnie na afk bocie ;P A może by tak Lajka ?! Odnośnik do komentarza
Gość Valze Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nie ma, przynajmniej ja się z czymś takim nie spotkałem. Ale jak chcesz wydłużyć czas przebywania w afk to kucnij i daj enter i coś wpisz, to nie wywali Cię od razu tylko po jakimś czasie. Odnośnik do komentarza
Skorpion. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Aktualnie nie ma czegoś takiego. Niektórym gra sie długo ładuje, a pod koniec przewaznie nie wyrzuca ;x by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza
mikes92 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 gość co rundę stał w miejscu i się kręcił w kółko i co jakiś czas strzelił ... i tak przez 9 rund... A może by tak Lajka ?! Odnośnik do komentarza
D4vidOx Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 moze byl w grze i np jadl? Robil pewnie jooba Odnośnik do komentarza
mikes92 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 dobra mniejsza o niego, a Tasker ? wychwytuje go jako GameLogs ? A może by tak Lajka ?! Odnośnik do komentarza
Gość Valze Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 dobra mniejsza o niego, a Tasker ? wychwytuje go jako GameLogs ? Tak, wszystkie makra są karane permem. Odnośnik do komentarza
mikes92 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 To jakim cudem hacki działają ? ciągle je uploudują i się pojawiają nowe jakim cudem ? A może by tak Lajka ?! Odnośnik do komentarza
Gość Valze Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Nie rozumiem? Hacki są po to by wkurwiać normalnych graczy, jak jakiś nie działa, to pojawia się nowsza wersja i nadal wkurwia. Jeśli coś źle zrozumiałem to wytłumacz mi. Odnośnik do komentarza
mikes92 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Chodzi mi o to że ciągle robią patche a i tak problem z hackerami jest ;/ Zastanawia mnie jak oni znajdują te luki, bo tę lukę można było by wykorzystać do Afk. A może by tak Lajka ?! Odnośnik do komentarza
YouDIE1st Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Hacki były i zawsze bedą - w każdej grze Odnośnik do komentarza
Gość Valze Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Co by było potrzebne do zrobienia takiego afk bota? Na pewno nie trzeba żadnych luk odnajdywać, wystarczy że hack będzie poruszał myszką i od czasu do czasu poszedł do przodu i do tyłu. Ale żeby to było możliwe trzeba mieć jakiś d3d hook do którego można byłoby to zapisać. Taki prosty hack można nawet w autoitcie napisać, ale on będzie od razu wykrywalny, za samą składnię tego języka programowania. Odnośnik do komentarza
mikes92 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Dobra do zamknięcia. A może by tak Lajka ?! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.