Taric Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Dobry jest yasuo ? opłaca się go kupować ? Mam 13 lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymico Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opłaca się. Nie ma many, nawet łatwy do ogarnięcia, harras, dobry przez wszystkie fazy gry, dash, escape. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlideShow Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jak na twoj level to ta postać je zbyt trudna, wybierz sobie coś prostrzego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taric Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jak na twoj level to ta postać je zbyt trudna, wybierz sobie coś prostrzego Mam ezreala ale mi się już znudziła jego dupa. Mam na oku Yasuałkę :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Mam ezreala ale mi się już znudziła jego dupa. Mam na oku Yasuałkę :3 Yasuo: -mobilny -mechanizm escape -slow -podrzut -mocne 1v1 -wysoki DMG -manaless Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.