Kacki Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Cześć. Z kolegą zaczęliśmy nagrywać na YT serię "Dryń Dryń!" dla znajomych głównie bo filmy niepubliczne. Seria polega na tym, że dzwonimy domofonami do randomowych ludzi. Są zasady typu: "Nie dzwonimy do starszych ludzi", ale mniejsza z tym. Potrzebuję różnych głupich tekstów typu: Dzień Dobry - Dzień dobry - Jest Mikołaj? - To pomyłka - Wiem, że go w szafie trzymacie! Czy coś w takim głupim stylu. Proszę bez głupich komentarzy dotyczących serii. Odnośnik do komentarza
~1964~ Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 - Tak słucham?- Dobry, potrzebuje pan telewizor?- Nie.- To niech nam pan go zniesie. -Ma Pan/Pani ciepłą wodę?-Tak-To proszę nalać całą wannę... zaraz wpadnę się wykąpać... - Dzień dobry, czy to zoo?- Nie.- To dlaczego małpa przy domofonie? - Był u Ciebie wczoraj prąd?- Był.- I co mówił? Odnośnik do komentarza
Joseito Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Tak na szybko znalezione w sieci : 1.-Halo?Czy ma pan/pani męża/żonę?*tak/nie*Jeśli ktoś odpowie tak to mówisz:-A jak mąż/żona nazywa?*Mietek(przykład)*-A nazwisko?*Nowak(przykład)*-Więc to on!Bo ja dzwonie w sprawie wibratora,który pan Mietek zamówił!Jeśli odpowie nie to mówisz:-Aha.Dziękujemy za wypełnienie ankiety.Zostanie pobrana opłata w wysokości 150zł. 2.Potrzebuje pan telewizora?nie.to chłopcy zaraz zabiorą. 3.-halo dzien dobry .-slucham-ja dzwonie z ogloszenia o prace-jaka prace?-No o zbieranie truskawek 4.-Dzień dobry, czy to zoo?-Nie-To co robi małpa w domu ? 5.ja w sprawie tego zepsutego wibratora Odnośnik do komentarza
VSVP Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Dzień dobry, ja w sprawię liści.Jakich liści?Tych co się nimi dupe czyści.Nioch nioch. LONG.LIVE.A$AP ! Odnośnik do komentarza
Howker_ Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Powiem tyle: Odnośnik do komentarza
Kacki Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Dzień dobry, ja w sprawię liści. Jakich liści? Tych co się nimi dupe czyści. Nioch nioch. Znam, znam Tak na szybko znalezione w sieci : 1.-Halo?Czy ma pan/pani męża/żonę? *tak/nie* Jeśli ktoś odpowie tak to mówisz: -A jak mąż/żona nazywa? *Mietek(przykład)* -A nazwisko? *Nowak(przykład)* -Więc to on!Bo ja dzwonie w sprawie wibratora,który pan Mietek zamówił! Jeśli odpowie nie to mówisz: -Aha.Dziękujemy za wypełnienie ankiety.Zostanie pobrana opłata w wysokości 150zł. 2.Potrzebuje pan telewizora? nie. to chłopcy zaraz zabiorą. 3.-halo dzien dobry . -slucham -ja dzwonie z ogloszenia o prace -jaka prace? -No o zbieranie truskawek 4.-Dzień dobry, czy to zoo? -Nie -To co robi małpa w domu ? 5.ja w sprawie tego zepsutego wibratora Hahaha wszystkich użyję! - Tak słucham? - Dobry, potrzebuje pan telewizor? - Nie. - To niech nam pan go zniesie. -Ma Pan/Pani ciepłą wodę? -Tak -To proszę nalać całą wannę... zaraz wpadnę się wykąpać... - Dzień dobry, czy to zoo? - Nie. - To dlaczego małpa przy domofonie? - Był u Ciebie wczoraj prąd? - Był. - I co mówił? Telewizor znałem, reszta zajebista Powiem tyle: Report. Odnośnik do komentarza
Franko_1998 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 -Dzień dobry. Zostawiłem u pana palerynę i przyszedłem odebrać. -A kto mówi? -No jak to kto Batman. Odnośnik do komentarza
Kacki Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 -Dzień dobry. Zostawiłem u pana palerynę i przyszedłem odebrać. -A kto mówi? -No jak to kto Batman. Suche :F Odnośnik do komentarza
umotex12 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 -Dzien dobry, przywiezlismy juz panu ta ciezarowke -ale ze co -no zamawial pan, 800 ton wegla z dostawa za dwadziescia tysiecy Taki suchar na poczekaniu :p Albo po prostu -to my I kryjecie sie gdzies w poblizu, np. na lawce Oni moze otworza,wtedy wiesz odblokuja drzwi bez pytania, otworza drzwi na klatke a tu sru- nie ma zadnych gosci Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho Odnośnik do komentarza
Kacki Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 -Dzien dobry, przywiezlismy juz panu ta ciezarowke -ale ze co -no zamawial pan, 800 ton wegla z dostawa za dwadziescia tysiecy Taki suchar na poczekaniu :P Albo po prostu -to my I kryjecie sie gdzies w poblizu, np. na lawce Oni moze otworza,wtedy wiesz odblokuja drzwi bez pytania, otworza drzwi na klatke a tu sru- nie ma zadnych gosci Jak chcemy wejść do budynku to mówimy "Poczta Polska" :X Odnośnik do komentarza
RADTOR Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Może się za kogoś podać. Pracownika sieci? Konkurs radiowy? Odnośnik do komentarza
ZgredzioPL Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 jak patrzę na twoją twarz to mi neurony w mózgu obumierają !Zawsze też mozesz sie pod kogoś podszywać ;p dzwonic do telepizzy itd... Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne a ja na pewno odpowiem. Odnośnik do komentarza
Mroziak ^^ Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 -halo? -halo halo i znuw dzwonioe po wora ostatnio palilem wczoraj wiec najwyzsza pora arab kozak ;dd Za wysoka. Odnośnik do komentarza
Teach Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 -Dzien dobry, przywiezlismy juz panu ta ciezarowke-ale ze co -no zamawial pan, 800 ton wegla z dostawa za dwadziescia tysiecy Taki suchar na poczekaniu :P Albo po prostu -to my I kryjecie sie gdzies w poblizu, np. na lawce Oni moze otworza,wtedy wiesz odblokuja drzwi bez pytania, otworza drzwi na klatke a tu sru- nie ma zadnych gosci Zjebane jak twoje tematy Odnośnik do komentarza
Qmaszto Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Mimo ze uwazam ze to glupie to mozecie powiedziec ze tu komornik i ide po twojego pilota od telewizorai monitor od pc Odnośnik do komentarza
Tabacashi Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 - Chodzi Panu lodówka? - Tak - To niech Pan uważa, żeby nie uciekła nah nah Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Halo kutasa przywiozłem Co? Szybciej, bo pała wymięka ---------------------------- Daj link do kanalu. Odnośnik do komentarza
Maybeline Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 -dobry tutaj naprawa domofonów proszę chuchnąć sprawdzamy głośniość - *chucha* -booże ale pani z ryja jebie ;_; Odnośnik do komentarza
Skaciu Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Można link do tych filmików? Mój PC: CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW Odnośnik do komentarza
Kacki Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 -dobry tutaj naprawa domofonów proszę chuchnąć sprawdzamy głośniość - *chucha* -booże ale pani z ryja jebie hahaha , dobre Odnośnik do komentarza
WaterAqua Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 - Halo ? Dzień dobry ! <wstaw tu temat swojej rozmowy> - Żałosna podróbka Nitra (i rozmówca odkłada słuchawkę). Odnośnik do komentarza
Kacki Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 - Halo ? Dzień dobry ! <wstaw tu temat swojej rozmowy> - Żałosna podróbka Nitra (i rozmówca odkłada słuchawkę). Seria jest tylko dla znajomych i jest prywatna. Dobra, jak macie coś dobrego to dawać na PW. Zamykam bo głupie odpowiedzi. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.