XxWTFxX Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 A więc rozegrałem 10 gier rankingowych, Napisane mam, że Przegranych mam 2, wygranych 3 i zapobiegnięto porażce aż 5. NO TO JA SIE PYTAM CZEMU SPADŁEM Z BRĄZ 3 DO BRĄZ 5 z 0 PL?? CZY TO BUG CZY CO ? Bo zapobnięto porażce PODOBNO SIE NIE LICZY ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syriusz118 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Przyj*bane sa teraz te rankedy Regulamin sygnatur I Node.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzu. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 widocznie system uznał, że tam twoje miejsce - to nie jest żaden bug. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TroLLu. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 to nie bug, jak by nawet zaliczylo ten 5 loss prevented to i tak bys tam wyladawal, witaj w elo hell ps mmr masz b3 wiec lp leci szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syriusz118 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Chyba nie do końca , ponieważ Gdyby wygrał te 5 rankedów których mu nie zaliczyło , to by miał tylko 2 przegrane mecze więc był by raczej wyżej niż Bronze III 8 wygranych / 2 przegrane Regulamin sygnatur I Node.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Mavex Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jeżeli masz, że zapobiegnięto porażce to owy mecz po prostu przepada i losuje Ci elo z tych 5 meczy które rozegrałeś (wiem bo nawet support lol'a mi tak napisał)Trafiłeś z brązu 3 do 5, ponieważ miałeś słabe MMR przed zresetowaniem rankedów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxWTFxX Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Tyle, że mi rankedy wylosowuje teraz z gościami ze złotymi i srebrnymi otoczkami więc takie małe mmr chyba nie miałem i dostaje 33 PL za wina ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.