klexx1212 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam moglby mi ktos polecic karte sieciowa bezprzewodowa co sie podpina pod usb zeby koomp wifi wyszukiwal bo na allegro sa te male takie jak pazur za 20zl ale nie wiem czy to kupowac. ? Z gory dziekuje i prosze o odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasniec Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ja kozystam z karty firmy pentagram - 30-40zl do kupienia np w saturnie. Osobiscie polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klexx1212 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ok dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
klexx1212
Witam moglby mi ktos polecic karte sieciowa bezprzewodowa co sie podpina pod usb zeby koomp wifi wyszukiwal bo na allegro sa te male takie jak pazur za 20zl ale nie wiem czy to kupowac. ?
Z gory dziekuje i prosze o odpowiedz
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.