Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Exp

TheParkourPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam problem z expem na serverach prywatnych ... Na 30 poziomie wszyscy daja sobie rade w V2 a ja tam gine po 5 sek ;/ Nie wiem jak oni dają rade ... Mam Woja BODY.

2a0c2mq.png

Opublikowano

Opisz eq.

Na jakim poziomie stoją skille ?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ze skili plusuj Aure i Beserka, jeżeli to możliwe to zrób sobie fms'a śr 30%+,i dużo bonów na zwierzęta/strzały
a teraz czas na obrone jeżeli masz możliwość to załatw sobie jakiegoś wierzchowca/ konia do tego dokup sobie żelka,lwią,pięciokątną , srebrną branze. Licze na like!

Opublikowano

Wybonuj eq na zwierzaki: ]

wiekszej bredni nie slyszlaem na tym forum

w bransie i zbroi 10 do pz

15 blok tarcza, w zbroi kd bloku, jaknajwiecej defa

TqL

6dIB3s_s2.jpg

Opublikowano

Ludzie ... Chodzi o V2 ;_; Na jedym servie mialem 800 defa i nie dawalem sobie rady a koles mial 300 defa i robil cale spoty ;_; // Skille mam na P ... I jakie bony do V2 PAJĄKI mam zrobić a potem do DT ? Mam 30lv ... Ludzie od 30 juz w V2 dają sobie rade a ja 5... 4... 3... 2... 1... i mnie nie ma : <

2a0c2mq.png

Opublikowano

Na 30 lvl leć na orki, zrob eq i tak od 45 leć do v1/v2 ;p

No tak tylko że ten exp na Orkach do 30 stoi jakoś dobrze ... A potem to po 15% ze spota na 30 ;/ A jak wybonować eQ na V1/V2 ... Bo w bonach jestem zielony ...

2a0c2mq.png

Opublikowano

No tak tylko że ten exp na Orkach do 30 stoi jakoś dobrze ... A potem to po 15% ze spota na 30 ;/ A jak wybonować eQ na V1/V2 ... Bo w bonach jestem zielony ...

Na BO dobrze leci zawsze do 40 ;p

sygna.jpg

Opublikowano

30 poziom to za mały, ja na Bo expilem do 45, do v2 idz od 50 poziomu . no chyba że masz pro eq i bony no i pamietaj o dobrym buffie . potrzebne bonusy to max pż oraz absorbowane do pz minimum 10%

Opublikowano

A ten serwer ma 6/7 bon? Co to za serwer?

Tutaj mowa o mnie, ja na przykład na Pandorze i Mortalu na 35lv z Buffem ogarniam całe spoty na V2. Jeśli chcesz mogę opisać swoje EQ, więc jakby co PW.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

No własnie tam gdzie ja gram nie ... Do tego 30 mozolnie mi szło

Zrób eq na kryta, blok, omdlenie, do pż, reg. pż i hp.

+ nie używaj berka.

Dobij aure do P/G najlepiej.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...