Bartij2 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam chcialbym sie dowiedziec co sądzicie o TF na dzisiejsze czasy,chcialbym sobie go wymainowac na mida, moze macie jakies porady dal mnie ? jak nim grac w earyly,mid i late game ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Na pewno miej refleks przy wybieraniu kart,jak idziesz 1v1 to pierwsza żółta (stun). W early próbuj harassować,miej zostawione ulti na dobrą okazję(najlepiej jak ktoś potrzebuje pomocny lub jak nie jesteś w team fight'cie). Unikaj walk z championami które Cię zmiotą na combo. Polecam Ci też nie stracić many oraz skupiać się na farmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartij2 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 bardzo dziekuje,cenne wskazowki ... a moze powiesz mi z kim grac bardziej defensywnie ? bo wlasnie chce nauczyc sie dobrze grac ta postacia bo jest mobilna i chce pomagac kazdej lini i carowac nim rankedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 bardzo dziekuje,cenne wskazowki ... a moze powiesz mi z kim grac bardziej defensywnie ? bo wlasnie chce nauczyc sie dobrze grac ta postacia bo jest mobilna i chce pomagac kazdej lini i carowac nim rankedy Ciężko będzie z postaciami które mają doskoki/dash'e,typu zed/lb/kassa/akali itp. Owe postacie trzymaj na dystans,bądź blisko tureta,harassuj ich oraz miej przyszykowanego stun'a na karcie(bądź gotowy w każdej chwili go użyć). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.