Skate_al0nE Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam mam taki problem że co jakiś czas 15 - 20 min wywala wszystkich a przed tym jest komunikat w konsoli:Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded? Running 21855ms behind, skipping 437 tick(s)nigdy wczesniej sie takie rzeczy nie dzialy... stalo sie to po to po tym jak zainstalowalem nowy silnik bukkit 1.7.2 R0 z bukkit.orgpróbowałem tez z craftbukkit ale tez to samo sie dzieje prosze o pomoc!! " Pamiętaj mimo wszystko dąż do spełnienia marzeń. Trzymaj się mocno, mimo tylu ciężkich wydarzeń. Życie nie jest takie proste, pamiętaj masz je jedno, Dawaj z siebie wszystko na 100% to jest sedno ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olekn Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Serwer jest przeciążony za bardzo przeciążony, 21855 ms opóźnienia czyli 22 sekundy, nie ma lagów na serwie? |----Jedyny serwis z darmowymi skinami!----| |------------Darmowe-Skiny.PL---------------| |----Skiny i przedmioty do CS:GO, TF2----| |------------------------------------------------| |DOTA2, WarFrame i innych gier ze Steama!| |--------------Start: NIEDŁUGO!!!--------------| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skate_al0nE Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 no zdarzaja sie gracze narzekająparametry serwera:2 gb ramu40 slotówbaza msqlPlugins (21): AutoMessage, WorldEdit, AntiAd, NoPl, Skript, mcore, Vault, ClearLag, PlayerStatusSigns, PermissionsEx, PvPLog, WorldGuard, Essentials, EssentialsSpawn, AZRank, BackPacks, ChestShop, EssentialsChat, AuthMe, Factions, AntiCheatpomocy " Pamiętaj mimo wszystko dąż do spełnienia marzeń. Trzymaj się mocno, mimo tylu ciężkich wydarzeń. Życie nie jest takie proste, pamiętaj masz je jedno, Dawaj z siebie wszystko na 100% to jest sedno ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olekn Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 2gb i 40 slotów na tyle pluginów? Nie uważasz, że to nie za mało ramu? Ja sam na serwer bym dał dwa razy tyle ;c @edit Jak ci nie lagowało na poprzednim silniku to musisz cofnąć do tamtej wersji |----Jedyny serwis z darmowymi skinami!----| |------------Darmowe-Skiny.PL---------------| |----Skiny i przedmioty do CS:GO, TF2----| |------------------------------------------------| |DOTA2, WarFrame i innych gier ze Steama!| |--------------Start: NIEDŁUGO!!!--------------| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skate_al0nE Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Tak ale to są niezbędne dla mnie pluginy ... ale na 1.6.2 nie bylo tego problemu mysle ze to nie stabilny silnik 1.7 jeszcze. " Pamiętaj mimo wszystko dąż do spełnienia marzeń. Trzymaj się mocno, mimo tylu ciężkich wydarzeń. Życie nie jest takie proste, pamiętaj masz je jedno, Dawaj z siebie wszystko na 100% to jest sedno ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*RadIoActiVe Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 @upSilnik 1.7.X jest bardzo niestabilny !.@topicZmień na 1.6.X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skate_al0nE Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Niestety zaczekam do stabilniejszej wersji 1.7 R1 " Pamiętaj mimo wszystko dąż do spełnienia marzeń. Trzymaj się mocno, mimo tylu ciężkich wydarzeń. Życie nie jest takie proste, pamiętaj masz je jedno, Dawaj z siebie wszystko na 100% to jest sedno ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damon206 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zmień serwer na 20 slotów i nic nie będzie wywalało. 2 GB ramu jest przystosowane do 20 graczy, do 40 potrzebujesz 4 GB. Pozdrawiam. Zapraszam na craftzone. IP: s7.crafthost.pl:27169 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brodziu16 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 @Up co ty pitolisz... ja mam serwer 40 slotow 2gb ramu i 40 pluginow i 0 lagow..na spigocie1.7.2 wiecc to wina silnika.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgredzioPL Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 no zdarzaja sie gracze narzekają parametry serwera: 2 gb ramu 40 slotów baza msql Plugins (21): AutoMessage, WorldEdit, AntiAd, NoPl, Skript, mcore, Vault, ClearLag, PlayerStatusSigns, PermissionsEx, PvPLog, WorldGuard, Essentials, EssentialsSpawn, AZRank, BackPacks, ChestShop, EssentialsChat, AuthMe, Factions, AntiCheat pomocy za duża ilość pluginów jak na 2GB, + każde wejście gracza zjada troszkę ramu, problem jest większy gdy graczy jest dużo . Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne a ja na pewno odpowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoNewbie Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zwiększ ram synu przede wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanidero Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Może świat się uszkodził, ma zepsute chunki = lagi + kicki? Wgraj spigota, może polepszy się wydajność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zwiększ ram do 4GB, lub sloty do 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skate_al0nE Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 mój serwer ogolnie ma 40 slotow ale zmniejszylem je do 30..sprobowalem smienic na bukkit R0.2 i jak narazie nie wywala ale błąd w konsoli sie pojawia sproboje zmienic na spingot jak radzicie ale czy pluginy beda dzialac? itp.. @edit dobra w hostingu dalem zainstaluj silnik spingot i pisze ze za 10 minut bedzie zainstalowany.zobaczymy co z tego bedzie i napisze ;D " Pamiętaj mimo wszystko dąż do spełnienia marzeń. Trzymaj się mocno, mimo tylu ciężkich wydarzeń. Życie nie jest takie proste, pamiętaj masz je jedno, Dawaj z siebie wszystko na 100% to jest sedno ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skate_al0nE Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 @ref Niestety nadal to samo! Na spingocie takze ich wywala prosze o pomoc. " Pamiętaj mimo wszystko dąż do spełnienia marzeń. Trzymaj się mocno, mimo tylu ciężkich wydarzeń. Życie nie jest takie proste, pamiętaj masz je jedno, Dawaj z siebie wszystko na 100% to jest sedno ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardStyl3r Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Skoro masz "Skript" to zamień "Automessages" i "AzRank" na skrypty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skate_al0nE Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 EMM mam tak ale nie zrozumiecie czemu mam pluginy i skrypty takie same.. lecz zaktualizowalem plugin backpack i przestalo wywalac.. Zrobilem to dla tego ze ktos powiedzial mi ze jak otwiera plecak to wywala all z serwera.mysle ze temat do zamkniecia " Pamiętaj mimo wszystko dąż do spełnienia marzeń. Trzymaj się mocno, mimo tylu ciężkich wydarzeń. Życie nie jest takie proste, pamiętaj masz je jedno, Dawaj z siebie wszystko na 100% to jest sedno ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.