SeQu25 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam. Po każdym zalogowaniu na serwer po 3 sec. Punkbuster kicked player SeQu for 2880 minutes Violation Wallhack.O co chodzi? Odnośnik do komentarza
EnsonPL Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Dostałeś bana za cheaty . Odnośnik do komentarza
Sajjuk Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Punkbuster wykrył ci cheata (wallhacka) i dostałeś perma. Odnośnik do komentarza
Taki KaWai<3 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Grałeś na cheatach? kiedyś lub grasz?. Jeśli tak to masz bana? A może masz Gameboostera? Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW Odnośnik do komentarza
EnsonPL Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Grałeś na cheatach? kiedyś lub grasz?. Jeśli tak to masz bana? A może masz Gameboostera? Napisał że Violation Wallhack. a jak się dostanie za GB to chyba tak nie pisze /? Odnośnik do komentarza
Taki KaWai<3 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 @up Chyba nic nie wiadomo lepiej spytać Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW Odnośnik do komentarza
SeQu25 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nie nie miałem gameboostera ale miałem hacka tego z forum http://www.mpcforum.pl/topic/1124659-warz-undetected-cheat-esp-i-wiecej/ Odnośnik do komentarza
EnsonPL Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 No to właśnie dostałeś za niego bana możliwe że cheat- jest wykryty . Odnośnik do komentarza
SeQu25 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Niech to będzie przestroga :P nie używajcie tego cheata :F Odnośnik do komentarza
EnsonPL Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Temat do zamknięcia .Powodzenia życzę Odnośnik do komentarza
SeQu25 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 A takie jeszcze pytanie- To jest ban forever czy na okres i czy mogę wykupić unbana? Odnośnik do komentarza
Sajjuk Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Ban jest na zawsze. Nie da się kupić UB, tylko kupić nową grę. Odnośnik do komentarza
LogiTechu Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ban jest na zawsze. Nie da się kupić UB, tylko kupić nową grę. Bzdury pleciesz... jak sie nieznasz to lepiej się nie wypowiadaj. Poprawka. to nie jest ban permanentny "Punkbuster kicked player SeQu for 2880 minutes Violation Wallhack." tylko "kick" czasowy nałożony przez punkbuster na jeden server lub na kilka np EU5 jeśli na nich używał czita sam tworze cheaty do ISS więc wiem na czym sprawa polega. Do autora tematu polecam poczekać na aktualizację czita. Odnośnik do komentarza
Taki KaWai<3 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 @up Szkoda że też tak mam i niby mineło te 2880minut i nadal ban jest, jak to wyjaśnisz? Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW Odnośnik do komentarza
Czaka. Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Bzdury pleciesz... jak sie nieznasz to lepiej się nie wypowiadaj. Poprawka. to nie jest ban permanentny "Punkbuster kicked player SeQu for 2880 minutes Violation Wallhack." tylko "kick" czasowy nałożony przez punkbuster na jeden server lub na kilka np EU5 jeśli na nich używał czita sam tworze cheaty do ISS więc wiem na czym sprawa polega. Do autora tematu polecam poczekać na aktualizację czita. To jest permanentny ban, nie opowiadaj bzdur, że robisz cheaty, bo teraz to zrobiłeś użytkownika w balona. Lektura dla Ciebie http://forums.infestationmmo.com/index.php?/topic/25306-reference-guide-to-punkbuster-kicks-and-violations/ Odnośnik do komentarza
SubZero9921 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Nie nie miałem gameboostera ale miałem hacka tego z forum http://www.mpcforum.pl/topic/1124659-warz-undetected-cheat-esp-i-wiecej/ Pamiętaj za każdy czit dostaniesz bana to tylko kwestia czasu Ale jak już masz czitować to kupuj płatne czity do Infestation typu I Like Cheats jest 50 % szansy że nie zostaniesz z banowany jeśli będziesz używał czita z (GŁOWĄ) !!! Ja używałem i używam GameBoostera i nie odstałem bana Odnośnik do komentarza
Luki930 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Nawet jeżeli połączysz się na jakikolwiek serwer to będzie cię wywalać od razu z tym samym komunikatem, więc masz już po koncie. Gamebooster to program, który wyłącza zbędne programy i usługi na czas grania w daną grę, gdzie rzekomo ma się więcej fps. Wątpię, że za to banują. @up cheatować to może nawet i na darmowych cheatach tylko musi cały czas interesować się tematem. No i faktycznie grać z głową. Znam takich ludzi, którzy grali od czasów warzeda do dzisiejszego forresta i bana nie wyłapali, więc wiesz. Antycheat jest bardzo niedopracowany. Gdyby było więcej hotfixów to wtedy byłaby inna bajka, a tak odechciewa się gry. Założę się, że gdyby cheat Rei, Survivez był aktualizowany na bieżąco to 99% ludzi w warz latałoby sobie z tym na lajcie, ale że update takiego haxa jest bardzo męczący to Panowie zakończyli swoje projekty, a hammerpoint myśli, że to zasługa pb czy tam ff. Co zabawne niektórzy gracze uważają do dziś, że używanie survivez'a dawało więcej fps w grze dlatego, że można było sobie wyłączyć trawę i drzewa. Generalnie jak niektórzy cheaterzy opowiadali to przed włączeniem haxa trzeba włączyć grę i sprawdzić czy był patch/hotfix. Następnie wejść na stronę cheata i sprawdzić czy był update, potem przeczytać z 10 ostatnich postów na temat cheata. Czy coś się zmieniło, jak dalej sobie hax radzi. Potem jeżeli nic się nie zmieniło można wbijać i grać. Na unknowncheats jest bardzo obszerny poradnik jak nie dostać bana za używanie cheatów. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.