Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzień i Noc

manri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Mam pytanko ile trwa noc i kiedy sie zaczyna, oraz czy mozna zrobic tak zeby byl caly czas dzien. Dzieki wszystkim za odpowiedzi! :)

graphic.png

Opublikowano

Czas w grze jest taki jak w realiach. Są też takie serwery na których jest wyłącznie dzień. Jeśli używasz DayZ Commander. Z boku masz listę opcji jest tam taka wysuwana lista gdzie możesz wybrać "Night Only" lub "Day Only". Po wybraniu "Day Only" wyświetlą ci się serwery na których non-stop trwa dzień. ;)

Opublikowano

Wszytko zależy od serwera, ale zazwyczaj dobra trwa 6h

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

Ale jak nie mam DayZ commandera to moge go zainstalowac do standalone jak kupilem?

Jeśli chodzi Standalone to o ile się nie mylę nie ma póki co serwerów z "Day Only". Przynajmniej się z takim nie spotkałem. W Standalone noc trwa tyle samo co w modzie. Choć zależy to od ustawień serwera konkretniej od jego strefy czasowej. Jeśli grasz na polskim serwerze. Masz taką samą godzinę jak w realiach. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...