Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zagrałem 8 meczy, a nie 9

Hajtek12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnośnie pierwszych rankedów. Mam pokazane, że grałem łacznie championami w sezonie 8 razy a mam pokazane, że zagrałem 9 z 10 pierwszych gier rankingowych. Ktoś umie to wytłumaczyć?

Opublikowano

czasami lose nie zalicza do rozegranych gier, bug graficzny

Co ty pierdzielisz? To nie jest żaden bug graficzny, system gry "Loss Prevented" zalicza jako wolny slot. To nie jest bug graficzny, tylko najzwyklejsza gra, która z wiadomych powodów nie jest naliczana normalnie. Wszyscy o tym trąbią, więc zamiast wprowadzać w błąd powinieneś zapoznać się z informacjami :)

Opublikowano

Co ty pierdzielisz? To nie jest żaden bug graficzny, system gry "Loss Prevented" zalicza jako wolny slot. To nie jest bug graficzny, tylko najzwyklejsza gra, która z wiadomych powodów nie jest naliczana normalnie. Wszyscy o tym trąbią, więc zamiast wprowadzać w błąd powinieneś zapoznać się z informacjami :)

do cholery umiesz czytać? czy ja cos mowie o loss prevented? nie, nie mowie

mowie o zwyklym lose, jesli przegrales to zalicza ci ta gren ale moze nie pokazywac w rozegranych, jak mowilem to bug graficzny, niektorzy tak maja

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...