Sinto Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam. Chcę zacząć grę na serwerze Sunwell, ale mam problem. Robiłem wszystko co kazali tutaj : http://sunwell.pl/index.php?id=jakzagrac Ale gdy podmieniam realmlist, komputer zamiast zapisać zmiany w pliku .wtf tworzy nowy plik tekstowy. Jakieś pomysły co zrobić? Odnośnik do komentarza
Betros Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zapisz jako -> Wszystkie typy pilików - >realmlist.wtf Odnośnik do komentarza
Rickmers Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 miałem idealnie ten sam problem i sie z nim uporałem. Nie mozesz miec tam pliku naotatnika bo nie odczyta. Więc ja zrobiłem to tak : poprosiłem kolege o to żeby mi wysłał ze swojego wowa plik realmlist.wtf (w formacie WTF) podstawiłem go tam i działa wszystko !!! (mój komputer nie mógł zrobić w wtf więc robił w notatniku i twój pewnie też tak robi) Odnośnik do komentarza
Mr.Cukier Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Kliknij prawym na relmlist > właściwości > odznacz opcję tylko do odczytu ... ( realmlist otwierasz za pomocą notatnika ). Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.