delux2341 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witajcie. Jak w teamcie.Mam problem z połączeniem się do fifa ulimate team 14 . Gdy próbuje się połączyć głównie to wejść na ten tryb mam taki komunikat: ,,Podczas nawiązywania połączenia z Fifa 14 Ulimate team wystąpił błąd'' Proszę was o pomoc Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Problemem może być hamachi, które było w komputerach kiedyś lub obecnie. Wejdź w uruchom - devmgmt.msc - widok - pokaż ukryte - hamachi - odinstaluj. Skasuj hamachi z komputera za pomocą panelu sterowania i uruchom ponownie komputer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delux2341 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Problem w tym ze obecnie na tym dysku nie miałem hamachi ... A wczesniej to miałem ale na stary także. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W4rrock Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jaki wiek nie orginie podałeś ? Nic tu nie będzie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delux2341 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Czy to jest ważne ? Grałem już wcześniej także jakoś dzisiaj mi nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W4rrock Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jakbyś 1 raz włączył i nie działałoby to byłoby ważne ... Nic tu nie będzie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delux2341 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Wiesz grałem juz od premiery. I dzisiaj grałem szukałem meczu i wpewnym momencie mnie wywaliło z futa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delux2341 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ktoś ma jakies pomysły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Być może twoje konto zostało zablokowane. Wejdź na e-mail i sprawdź skrzynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delux2341 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Być może twoje konto zostało zablokowane. Wejdź na e-mail i sprawdź skrzynkę. Em sprawdziłem skrzynkę i nic w niej nie było.Mój kolega miał kiedyś Bana i przy połączeniu na FUT'a miał komunikat ze jego konto jest zablokowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.