czlowiek559 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Siema.. Mam problem z FPS-ami.. Gdy był sezon 3 miałem 150-170 FPS, teraz gdy wróciłem po przed sezonie do gry (nie grałem po skonczeniu 3 sezonu) to mam 90 FPS a gdy hitne miniona spadają do 20-25.. Zmiana ustawień niskie-wysokie nic nie daje jest ta sama sytuacja.. game booster tez.. komp nie jest słaby 2500+ zł. Nie mam pojęcia o co chodzi.. jest tu pare poradników, One coś dają? Prosze o konkretne odpowiedzi i sposoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymico Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Przeczyść kompa CCleanerem, sprawdź czy Ci się nie przegrzewa, no i podaj specyfikacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanPrezesLiper Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Wszystkim spadają FPS'y, pooglądaj streamy, nawet high elo musi się z tym męczyć, z moich 60/70 klatek w tym sezonie spada nawet do 30/40. Problemy powinny się ustatkować w najbliższych patchach... A jeśli chcesz to przeczyść komputer CCleanerem lub GameBoosterem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qurrix Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Wyłącz synchronizację pionową, zaktualizuj sterowniki, przeczyść kompa (od środka, CCleanerem też ) i spróbuj też używać GameBoostera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Do tego wyłącz dźwięki oraz zaktualizuj sterowniki do karty graficznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.