z1xeN Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam. Nie mogę się zdecydować jaką postać mainować. Czy main jest tylko 1 ? Czy 3 tak jak jest 3 najczęściej wybierani championi na rankedach ? Ostatnio bardzo mi się spodobał Warwick i Shyvana . Nimi gram ostatnio najczęściej. Jestem toperem. A jakie są wasze mainy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bondzowi Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 aatrox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ziggs obecnie. Może dlatego, że prawie nigdy nim nie przegrywam linii Wiadomo, że kiedyś maniaczyliśmy innymi postaciami więc trudno wybrać jedną ulubioną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Wybierz sobie jednego którym Ci się najlepiej gra,a np. dwa inne champ. to postacie którymi uwielbiasz grać(coś jak vice-main). Mój to była Kayle,a takie inne też którymi b. lubiłem grać to Ez/Cait/trochę Riven. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qurrix Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Możesz mainować kilka championów, sam mam 3 mainy i nie narzekam, nawet lepiej jest mieć kilka, bo wtedy jak ktoś picknie twojego maina to bierzesz innego Moje mainy to Yasuo, Rengar i Kha'Zix, po prostu lubię ten styl gry i skillset, bardzo przyjemna gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SsKacpersS Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ja jako, że lubię grać na supporcie to moimi mainami są Leona, Thresh i Alistar, bo lubię grać agresywnie tzn. pushować przeciwnika do dezorientacji aż się pogubi i wtedy łatwy kill dla adc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobek534 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ja mam dwa mainy i jak któryś mi wpadnie w ręce to insta win. Polecam ci mainować kilka championów bo jest to opłacalne niż tylko jednego bo jak ci pickną/zbanują twojego maina to jesteś w "dupie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanPrezesLiper Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ja posiadam kila ów postaci, są to m.in. Syndra (mocny mag, złożone combo), Kha'Zix (mocny, czyli cały on) i Sejuani (dobre cc, wytrzymała, trochę AP i zadaje spore DMG). Nie przepadam za grą na dolnej alei, więc nie gram żadnym support/adc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xCino Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ja tez chce mainowac ktoregos champa, ale nie moge sie zdecydowac. Bardzo dobrze gra mi sie Thresh'em, Mundo, Sivir, Lee Sin'em, Ryze'm, Malphite'm, Riven, Zed'em, Rengar'em, Kayle, Evelynn i Ahri. Jak widac, kazdy champ ma rozne zastosowanie i na rozne linie. Najbardziej lubie grac na topie, midzie i jungli, no i jeszcze na bocie jako support. Mam spory dylemat ale chyba bede mainowac Mundo, Thresha i Kayle/Ryze. I wedlug mnie, nie ma tak, ze masz jednego, dwa czy trzy mainy. Jak juz wymainujesz np Mundo, to mainujesz Thresha i tak mozna po kolei. Mozna miec nawet 10 mainow, ale to trzeba niezle ogarniac. Osobiscie chce zrobic jakies 5 mainow, zeby czasem mnie nie uziemili, kiedy zbanuja mi Mundo albo Ryze. Zycze powodzenia w mainowaniu postaci i moze kiedys sie spotkamy swoimi mainami w meczu. I am YouTube'r. Did u know it? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveRa Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jax, Katarina, Fiddl'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezerwatywa Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 urgot na topie op niszczy all swoim range Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekhmet Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Leona. Staraj mieć jak najszerszy champion pool, bo jednego championa mogą Ci zbanować/zpickować przed Tobą a potem komuś niszczysz grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nexores2 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Cait,Teemo,Varus,LeeSin,Fizz,Sivir Ulubione championy, btw. akurat na 6 banów ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaiQQ Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 ja mam maina na kazda pozycje. top teemo, shen; jungle volibear; mid kayle; adc cait, ashe, varus; support taric, alistar |Members Styczeń 2014| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HappyHappy Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Vi, Elise, Shyvana, Zac, Hecarim i jungla zrobiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danonix Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Blitzcrank/thresh/leona Powinieneś mieć więcej niż jedną postać, którą umiesz grać doskonale, bo gdy ktoś Ci zbanuje jedną, to musisz mieć jakąś alternatywę. League of Legends EUNE nick: WORSTBLITZEUV4 http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.