Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] mainowanie postaci

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie mogę się zdecydować jaką postać mainować. Czy main jest tylko 1 ? Czy 3 tak jak jest 3 najczęściej wybierani championi na rankedach ?

Ostatnio bardzo mi się spodobał Warwick i Shyvana . Nimi gram ostatnio najczęściej. Jestem toperem.

A jakie są wasze mainy?

Opublikowano

Ziggs obecnie. Może dlatego, że prawie nigdy nim nie przegrywam linii

Wiadomo, że kiedyś maniaczyliśmy innymi postaciami więc trudno wybrać jedną ulubioną :)

Opublikowano

Wybierz sobie jednego którym Ci się najlepiej gra,a np. dwa inne champ. to postacie którymi uwielbiasz grać(coś jak vice-main).

Mój to była Kayle,a takie inne też którymi b. lubiłem grać to Ez/Cait/trochę Riven.

Opublikowano

Możesz mainować kilka championów, sam mam 3 mainy i nie narzekam, nawet lepiej jest mieć kilka, bo wtedy jak ktoś picknie twojego maina to bierzesz innego :)

Moje mainy to Yasuo, Rengar i Kha'Zix, po prostu lubię ten styl gry i skillset, bardzo przyjemna gra :)

928011413476457403957.png

Opublikowano

Ja jako, że lubię grać na supporcie to moimi mainami są Leona, Thresh i Alistar, bo lubię grać agresywnie tzn. pushować przeciwnika do dezorientacji aż się pogubi i wtedy łatwy kill dla adc :P

Opublikowano

Ja mam dwa mainy i jak któryś mi wpadnie w ręce to insta win. Polecam ci mainować kilka championów bo jest to opłacalne niż tylko jednego bo jak ci pickną/zbanują twojego maina to jesteś w "dupie"

xh56.png

Opublikowano

Ja posiadam kila ów postaci, są to m.in. Syndra (mocny mag, złożone combo), Kha'Zix (mocny, czyli cały on) i Sejuani (dobre cc, wytrzymała, trochę AP i zadaje spore DMG). Nie przepadam za grą na dolnej alei, więc nie gram żadnym support/adc.

Opublikowano

Ja tez chce mainowac ktoregos champa, ale nie moge sie zdecydowac.

Bardzo dobrze gra mi sie Thresh'em, Mundo, Sivir, Lee Sin'em, Ryze'm, Malphite'm, Riven, Zed'em, Rengar'em, Kayle, Evelynn i Ahri. Jak widac, kazdy champ ma rozne zastosowanie i na rozne linie. Najbardziej lubie grac na topie, midzie i jungli, no i jeszcze na bocie jako support.

Mam spory dylemat ale chyba bede mainowac Mundo, Thresha i Kayle/Ryze.

I wedlug mnie, nie ma tak, ze masz jednego, dwa czy trzy mainy. Jak juz wymainujesz np Mundo, to mainujesz Thresha i tak mozna po kolei. Mozna miec nawet 10 mainow, ale to trzeba niezle ogarniac. Osobiscie chce zrobic jakies 5 mainow, zeby czasem mnie nie uziemili, kiedy zbanuja mi Mundo albo Ryze.

Zycze powodzenia w mainowaniu postaci i moze kiedys sie spotkamy swoimi mainami w meczu. ;)

I am YouTube'r. Did u know it?

Opublikowano

ja mam maina na kazda pozycje. top teemo, shen; jungle volibear; mid kayle; adc cait, ashe, varus; support taric, alistar

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...