Skocz do zawartości

[pytanie] mainowanie postaci

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Nie mogę się zdecydować jaką postać mainować. Czy main jest tylko 1 ? Czy 3 tak jak jest 3 najczęściej wybierani championi na rankedach ?

Ostatnio bardzo mi się spodobał Warwick i Shyvana . Nimi gram ostatnio najczęściej. Jestem toperem.

A jakie są wasze mainy?

Ja tez chce mainowac ktoregos champa, ale nie moge sie zdecydowac.

Bardzo dobrze gra mi sie Thresh'em, Mundo, Sivir, Lee Sin'em, Ryze'm, Malphite'm, Riven, Zed'em, Rengar'em, Kayle, Evelynn i Ahri. Jak widac, kazdy champ ma rozne zastosowanie i na rozne linie. Najbardziej lubie grac na topie, midzie i jungli, no i jeszcze na bocie jako support.

Mam spory dylemat ale chyba bede mainowac Mundo, Thresha i Kayle/Ryze.

I wedlug mnie, nie ma tak, ze masz jednego, dwa czy trzy mainy. Jak juz wymainujesz np Mundo, to mainujesz Thresha i tak mozna po kolei. Mozna miec nawet 10 mainow, ale to trzeba niezle ogarniac. Osobiscie chce zrobic jakies 5 mainow, zeby czasem mnie nie uziemili, kiedy zbanuja mi Mundo albo Ryze.

Zycze powodzenia w mainowaniu postaci i moze kiedys sie spotkamy swoimi mainami w meczu. ;)

I am YouTube'r. Did u know it?

Blitzcrank/thresh/leona

Powinieneś mieć więcej niż jedną postać, którą umiesz grać doskonale, bo gdy ktoś Ci zbanuje jedną, to musisz mieć jakąś alternatywę.

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [pytanie] mainowanie postaci   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...