adelos Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam ostatnio mojej siostrze zepsuła się myszka wiec dałem jej moja starą myszkę której nie używam :P tylko był jeden problem nie miała takiego wejścia to kupiłem przejsciówke http://obrazki.elektroda.pl/4912286700_1291722038.jpg lecz laptop pokazuje, że "NIE ROZPOZNANO URZĄDZENIA USB" myszka to : logitech m-sbf90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasniec Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Postaraj sie porzyczyc na probe taka sama przejsciowke - moze twoja jest walnieta - nwm, na przyklad jakies 2 piny sa przypadkowo polaczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wetize Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 rozumiem, że u ciebie na komputerze ta "stara myszka" działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adelos Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 @rref ostatni raz jak ktoś nie pomoże temat do zamknięcia :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasniec Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Jedno z drugim nie ma nic wspolnego - sprzet ze sklepu moze byc uszkodzony, a dioda jest podpieta do pinow zasilania, a nie do pinow przesylajacych dane Probowales podlaczyc do innego kompa (myszke z przejsciowka), albo do innego portu usb w laptopie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adelos Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adelos Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 @ref Sprawdziłem myszkę pod PC na tej przejściówce pod usb z ps/2 również nie działa a pod normalne ps/2 działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adelos Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 tyle, że jest nowa ze sklepu ;/ komputer czyta laserek świeci tylko napisane jest, że nie rozpoznano urządzenia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adelos Opublikowano 25 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Tak dalej to samo na jednym z for przeczytałem, że te przejściówki nigdy nie działają.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adelos Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 owszem tylko na lapku nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
adelos
Witam ostatnio mojej siostrze zepsuła się myszka wiec dałem jej moja starą myszkę której nie używam :P tylko był jeden problem nie miała takiego wejścia to kupiłem przejsciówke
lecz laptop pokazuje, że "NIE ROZPOZNANO URZĄDZENIA USB"
myszka to : logitech m-sbf90
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.