BladOrt Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam właśnie uzbierałem 4800pz i zastanawiam się czy kupić Mokai. Słyszałem że jest on tylko na jungle ale mi chodzi o topa więc on będzie dobrym wyborem czy lepszym będzie riven albo renekton? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qurrix Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Lepszym wyborem na topa będzie riven: 3x skok stun (aoe) dash + tarcza +20% ad na ulti drugie użycie ulti wystrzeliwuje falę uderzeniową 3-ci skok z Q podrzuca tankowata świetny dmg (teraz w early słabszy, ale w late trzyma poziom) manaless top/jungle (na topie lepsza, ale na jungli nie najgorsza) mobilna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BladOrt Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 a co powiecie o renektonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAmigo Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Wiesz maokai to bardziej jungler, na topa się nie zbyt nadaje. Renekton tankowaty, dobry ult, dashe i w ogóle op shit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odchudzanie7 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Riven, po nerfie dalej op. duża mobilność dash knockback aoe stun tarcza bonus do ad w pasywie i ulcie brak many Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 a co powiecie o renektonie? -2x dash'e -mechanizm escape -stun -dobre 1v1 -twardy -+ do HP -manaless -dobry na wszystkie fazy gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.