skejtjan Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Przy niektórych skryptach mam tak że pomimo trzymania spacji nic się nie dzieje. Wie ktoś jak to naprawić? Na przykład przy tym skrypcie " http://botoflegends.com/forum/topic/10588-unstoppable-zed-this-is-assassination-updated-1022014/ " używa mi przy harassie tylko W i E kiedy przeciwnik jest w zasięgu a przy combo nic nie robi oprócz AA. Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAmigo Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Może są outdated? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skejtjan Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jest napisane " UPDATED 1/02/2014 " Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-blazejas- Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 niektóre skrypty przycisk kombo to nie spacja a powiedzmy X itp klikasz se na to X i zmieniasz klawisz na spacje i powinno dzialac Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skejtjan Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ale pod shiftem widzę że jest zbindowane na spacje. Zbindowanie na inny przycisk nie działa. Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skejtjan Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Ref Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokusekk Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Albo te skrypty są scrashowane, outdated, ale pisze że updated, albo nie masz bbliotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skejtjan Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Wie ktoś może jakie biblioteki do tego trzeba? Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokusekk Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 http://botoflegends.com/forum/topic/10193-100-working-bol-install-libs-included-dec-17-2013/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skejtjan Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Tylko mi się wydaje że ten skrypt działa bardzo wolno? Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.