Ricoo123 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Mam prośbę od jakiegoś czasu w grach typu fps mam mało fpsow np Left 4 dead 2 2 miesiące temu miałem 100 fps a teraz ledwo 30 na low co mam zrobić mój sprzed to : Procesor: Intel® Pentium® CPU B960 @ 2.20GHz Ram: 4gb grafika: GeForce GT 630M 2.1g Typ systemu: Windows 7 64 bit Proszę pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Komputer się przegrzewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricoo123 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Komputer się przegrzewa. to co mam zrobić przeczyścić ?? czy format ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netiv Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 przeczyscic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBrekson Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Kliknij Prawym przyciskiem na pulpit wybierz Panel Sterowania NVIDIA w Ustawieniach 3D przejdź do Wyreguluj ustawienia obrazu,korzystając z podglądu. Zaznacz Stosuj preferencje użytkownika podkreślając: i tym paskiem przejedź na wydajność do samego końca czyli na lewo. Teraz przejdź do Ustaw konfigurację efektów PhysX i wybierz GeForce GT 630M zastosuj i ok. myślę że pomogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.