Gość Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam mam problem z fps w cs go. Sprzętu nie mam słabego jak narazie smigają inne gry na maxa a w cs go mam mało fps. Ogólnie 55-60 i czesto spada do 20 - . Wie ktoś oco Tu chodzi? Próbowałem z ustawieniami karty/zasilania all na wydajność w cs na najmniejsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedźwiedź Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Wszystko zależy od ustawień, może wszystko masz na maksimum, przez co komputer nie wyciąga. Poszperaj w googlach, jakie ustawienia mają najlepsi gracze i zastosuj je. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Pisałem że cs go mam na minimum kompa tez w ustawien karty graficznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.