bumcik111 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 witam serdecznie mam 2 takie mecze z tego co czytałem to one się nie wliczają do serii lecz np. jeśli wygram 8 meczy to tak jakbym normalnie wygrał te 10 ?? jeśli tak to super bo większe szanse na lepszą dywizję lecz też łatwiej spaść do brązu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qurrix Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nie liczą się, z tego co wiem wtedy zamiast z tych 10, liczy ci mmr z np. 8-miu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanPrezesLiper Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Te mecze zostaną potraktowane jako pusty slot, będziesz musiał po prostu dograć te dwie gry dodatkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StoCent Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Też miałem takie 2x mecze leczp zaliczyło mi je do pierwszych 10 rankedów lecz myślę że nie brało ich pod uwagę ponieważ miałem tylko 3x wygrane, 5x przegrane i 2x zapobiegnięto porażce i dostałem się do brązu dywizja 1 ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelltar Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nie będzie grał więcej. Liczy sie 10 rozgrywek, lecz te z loss prevented są liczone np, jako +0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.