Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ITK UnleashedMU | eX700 Plus | Exp: 50x | Drop: 40% | Balanced PVP | Long-term

Yoopeeter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym Wam przedstawić bardzo ciekawą publikację z zagranicznego forum. Nie jestem właścicielem tego serwera, ale pytałem o pozwolenie i mogę go tutaj umieścić. Jak wiecie- ciężko znaleźć stabilny serwer, który startuje niedługo i ma jakąś szansę przetrwania na tej ciężkiej scenie. Na mnie wywarł od samego początku dobre wrażenie. Przejrzałem posty dwóch osób, które się nim zajmują i widać, że to ludzie, którzy znają się na rzeczy. Ten serwer działał podobno parę miesięcy, ale przez problemy zdrowotne i ze sprzętem- Admin nie był w stanie się nim zajmować, dlatego ludzie zaczęli go w końcu opuszczać. Po powrocie do zdrowia postanowił postawić wszystko od nowa na nogi. Oto oryginalna wypowiedź Admina ze starej strony serwera:

W ciągu ostatnich dwóch tygodni zachorowałem i nie mógłem nic zrobić na serwerze. Co gorsza, mój twardy dysk padł i nie miałem dostępu do innych komputerów. Już właściwie całkowicie doszedłem do siebie i jestem w trakcie pozyskiwania nowego dysku więc nie będę musiał pożyczać laptopa, z którego w tej chwili piszę. Jak pewnie zauważyliście, gracze oczywiście zrezygnowali z gry, bo nie było żadnych uaktualnień. Mój zespół i ja zdecydowaliśmy się na wyczyszczenie bazy danych i ponowne uruchomienie z wyższym expem, który wyglądałby tak: exp 25x dla Argos (Low Rate Server możecie komentować i głosować za lub przeciw, żeby zmniejszyć do 20x lub zwiększyć do 25x). Serwer Fyris High Rate zostanie zmieniony i będzie teraz serwerem Medium Rate z 50x exp i resetami, ciągle pracujemy nad jego pełną konfiguracją; dodatkowo, zostanie wybrany jego inny główny Administrator, a ja chcę się skupić na Argos (Low Rate). Chcemy, żeby to ponowne uruchomienie odniosło sukces i poprawiamy to co jest możliwe do zrobienia. Osobiście chciałbym usunąć wszystkie błędy, ale większość aktualnie występujących jest zakodowana i musimy poczekać na ich naprawę. Jak rozumiem, programiści z każdego zespołu chcą zarabiać pieniądze za to co robią, nie mogą więc wypuścić doskonałych plików, inaczej płacenie za uaktualnienia przez właścicieli serwerów nie miałoby sensu (MuEngine nie zatrzymuje licencji jeśli nie zapłacisz za aktualizacje, ale nie możemy korzystać z przyszłych aktualizacji jeśli abonament nie jest opłacony). Poprawki błędów są regularnie dostarczane przez koderów, żeby zapewnić Wam- graczom, najwspanialsze doświadczenia. Będzie kilka zmian i kolejne pomysły wprowadzane na serwer, o czym wszyscy zostaniecie poinformowani. Na razie nasza oficjalna data restartu to 25 stycznia 2014 w sobotę, o godzinie 11:00 czasu serwerowego (zegar na stronie, 20:00 czasu polskiego); dodatkowo, od teraz do naszej oficjalnej daty ponownego uruchomienia, wszystkie przedmioty w cash shopie będą miały 50% zniżki. Kiedy staniemy na nogi, zrekompensujemy Wam czas spędzony na serwerze, to samo dotyczy ludzi, którzy wpłacali pieniądze na poprzedniej edycji (odnośnie tego są ciągle prowadzone rozmowy, gracze protestują, bo Administracja nie jest zdecydowana i woleliby zapewnić wszystkim czysty start, czyli nie dawać nikomu żadnej przewagi na starcie). Mamy nadzieję zobaczyć Was wszystkich na naszej oficjalnej reedycji, a jeśli macie jakieś pomysły lub sugestie, proszę śmiało umieszczać je na forum. To samo dotyczy błędów, które wcześniej zgłoszone zostaną naprawione przez ekipę MuEngine. Szczęśliwego Nowego Roku.

Teraz do rzeczy:

Witamy na ITK UnleashedMU eX700 Plus. Jesteśmy dumni, że możemy dostarczać użytkownikom najlepsze doświadczenia w społeczności prywatnych serwerów MuOnline. Używamy plików MuEngine premium, które słyną ze stabilności, co jest istotne dla utrzymania dobrych warunków do gry. ITK UnleashedMU jest hostingowane na potężnym serwerze w Ameryce Północnej (USA) z połączeniem o wartości 1 Gbps. ITK UnleashedMU to długoterminowy serwer, który zagwarantuje Wam nieskończoną ilość godzin wspaniałej zabawy!

logo.png

LINKI:

Strona:

www.itk.unleashedmu.com/
Download:
www.itk.unleashedmu.com/downloads/
INFORMACJE

Wersja: eX700 Plus

Exp: 50x

ML Exp: 25x

Drop: 40%

Reset Level: 400

Statystyki: zostają (tutaj chciałbym zmiany, próbujemy coś zdziałać w tym temacie)

Max Staty: 32767

Maximum Level: 400

Maximum Master Level: 300

Spoty: nie ma (próbuję się dowiedzieć czegoś w tym temacie... dziwi mnie odrobinę serwer z resami, a bez spotów)

Waluta w Personal Store: zen

Goblin Points: 10 za godzinę gry

Vote Reward Sytem: działa na stronie

EVENTY

Golden Dragon Invasion: co 8 godzin

Red Dragon Invasion: co 8 godzin

White Wizard: co 4 godziny

Blood Castle: co 4 godziny

Chaos Castle: co 4 godziny

Devil Square: co 4 godziny

Raklion: co 12 godzin

Crywolf: co 24 godziny

Castle Siege: co niedziela, będzie aktywne po uruchomieniu serwera

CUSTOM EVENTY

Extra Exp: co 12 godzin (exp +10%= 55x przez godzinę)

Monster Spawn: co 12 godzin (zwiększona ilość mobów w Icarusie przez godzinę)

Jewel Gambling: co 6 godzin (komendy: /betbless i /betsoul potrzebujesz paczki 10 blessów/souli, żeby uczestniczyć)

Dungeon Race: co 4 godziny (wyścig z Lorencii do Dungeon3, tickety na event w barze w Lorencii, nagroda: 20 PCPoints)

Drop Event: co 8 godzin (drop z Box of Luck w Lorencii, Devias albo Norii)

PVP Last Man Standing: co 4 godziny (nagroda: 20 PCPoints)

Scrambled Words: co 6 godzin (nagroda: 10 PCPoints + Jewel of Bless za każdą rundę)

Lottery: co 24 godziny

Bring Me Event: co 6 godzin (trzeba przynieść Mikołajowi w Lorencii wymagane przedmioty, nagroda: 20 PCPoints + Jewel of Soul za każdą rundę)

Kill the GM: co 2 dni

Hunt and Kill: co 6 godzin (zabijanie potworów kiedy zostanie ogłoszony)

Marry Event: co 6 godzin (ślub)

CHAOS MACHINE

Mix Rate +10: domyślnie

Mix Rate +11: domyślnie

Mix Rate +12: domyślnie

Mix Rate +13: domyślnie

Mix Rate +14: domyślnie

Mix Rate +15: domyślnie

JEWEL RATES

Bless: 100%

Soul No Luck: 60%

Soul + Luck: 75%

Life: 70%

VIP (dostępny przez stronę, V.I.P. Subscription pod UserCP)

Exp Bonus: 30%

Drop Rate Bonus: 5%

Exc Drop Rate Bonus: 5%

Zen Rate Bonus: 20%

Chaos Machine Rate Bonus: +5%

Zniżka na MuHelper: 20%

Na ITK UnleashedMU dążymy do zminimalizowania różnic pomiędzy graczami P2P i F2P, z tego powodu używamy Cash Points (wirtualna waluta, którą można dostać za donate) oraz PC Points (wirtualna waluta, którą można zdobyć w grze). Cash Shop będzie posiadał takie same przedmioty dla obu walut, żeby wyeliminować tą różnicę. Nie będzie OP donatorów!

Ważna informacja dla użytkowników Windows:

JEŚLI UŻYWASZ WINDOWS 8, PRZEJDZ DO FOLDERU, W KTÓRYM ZAINSTALOWAŁEŚ GRĘ I USTAW W "main.exe" ORAZ "mue.exe" TRYB ZGODNOŚCI Z WINDOWSEM 7 I URUCHOM JAKO ADMINISTRATOR. JEŻELI UŻYWASZ WINDOWS 7 LUB VISTA, USTAW "main.exe" ORAZ "mue.exe" ZAWSZE URUCHAMIAJ JAKO ADMINISTRATOR. UPEWNIJ SIĘ CZY ZAZNACZYŁEŚ URUCHAMIANIE JAKO ADMINISTRATOR. Dodaj wyjątek w swoim antywirusie dla całego clienta gry.

Taka moja uwaga- publikacja jest kopią publikacji serwera Low Rate więc podejrzewam, że część z tych ustawień może jeszcze ulec zmianie. Postaram się aktualizować ten temat na bieżąco, a Wasze pytania czy propozycje mogę umieszczać na ich forum. Fajnie by było zobaczyć tam parę polskich mordek- dlatego posiedziałem nad tym trochę i mam nadzieję, że mnie nie zawiedziecie. :)

Opublikowano

Admin mi odpisał i tak jak mówiłem- to nie są ostateczne ustawienia serwera. Wszystko jest dalej w fazie testów i prawdopodobnie ulegnie zmianie w tym tygodniu.

Opublikowano

Rejestrujcie się na stronie i głosujcie na serwer, bo vote reward system już działa- co 12 godzin można dostać aż 30 punktów- myślę, że warto.

Opublikowano

Trzymam kciuki za ten serwer, a czekam na niego już dłuższy czas. Mam nadzieję, że Admin zechce wystartować trochę wcześniej, np. piątek :)

Zbierajcie ludzi i pakujcie się tutaj, bo z tego co wiem, to GMi mają dobrze zajmować się fair playem tam i ogólnie serwer zapowiada się na nie lada gratkę.

Pozdrawiam i widzimy się podczas Grand Open. Mój łuk nie może się już doczekać dueli i PKowania :)

Opublikowano

Szkoda, że nie umieszczacie stosownych informacji w konkretnym dziale- nie wiedziałem, że nie mogę wrzucać tych linków. Resztę poprawiłem... tylko o jaki skan chodzi? Plików do gry?

EDIT

Przepraszam, jednego tematu nie przeczytałem... szkoda, że wszystko nie jest w jednym tylko w każdym po trochu. :P Skanuję właśnie, zaraz wrzucę screen.

EDIT2

Sorki, że to tak długo trwało- mam nadzieję, że nie zostanę ukarany.

p6v5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...