LoLMaaster Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 mam pare pytan otoz .. Jakim cudem ja majac 3:7 trafilem do brazu 4 a moj kolega majac 4:6 do silver 3 ? w s3 mial unranked . kolejna rzecz niby pisze ze dostajemy caly czas tylko samo LP a raz dostalem 25 a teraz 12 O_O ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveRa Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 MMR miał wyższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoLMaaster Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 MMR wyciaga sie normalami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nie, z rankedów. Grał pewnie z lepszymi od siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoLMaaster Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 8 na 10 rankow gral ze mna .. a o co chodzi z tym LP chyba pisze ze sie stala liczbe dostaje ? a ja co mecz dostaje cos innego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qurrix Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 8 na 10 rankow gral ze mna .. a o co chodzi z tym LP chyba pisze ze sie stala liczbe dostaje ? a ja co mecz dostaje cos innego ? Nie stałą liczbę tylko chodzi o to że w 1 lidze nie będziesz dostawał po np. 4 tylko normalnie. A tak to możesz dostawać różne liczby np. 21, 22, 23, 24, 19 itp. (zależy jakie mmr miał twój i przeciwny team) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panieros2 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 MMR mial wyzsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.