AveRa Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 O co chodzi z tym? Grałem masterem, miałem 25/15 staty, pente strzeliłem (Pro elo team >.<, nikt mi nie pomagał) i po przegraniu pisze defeat coś tam, czyli chyba Zapobienieto porażce. O co z tym chodzi? Daje to coś czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nie zalicza porażki do Twoich statystyk. Tak jakby jej nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveRa Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 A od czego zależy, że takie coś się pojawia bądź nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iTheLasVegas Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 jak są lagi z ich winy to dają lost forgiven'a Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... Core i7- 4960X @ 4.5GHz Asus P9X79 Deluxe GTX 780 SC HyperX Predator 16GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Od tego, czy są problemy z serwerami czy nie. Jeśli są problemy, lagi, disconnecty to masz loss prevented jak przegrasz. Nie zawsze RIOT włącza wybaczanie przegranych ale zapowiedzieli, że będą to robić częściej niż do tej pory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveRa Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ja lagów właśnie nie miałem... Fpsy normalne, ping normalny. @Wyjacione. Cls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.