tureter Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam ! Mam pytanie apropo rankedów. Kiedy najlepiej zacząć grać te pierwsze 10 rankedów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymico Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zagraj jak włączą. Niczym się nie będzie różniło czy zagrasz teraz, czy za tydzień :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Wyłączone są lul. Swoją drogą takie pytanko odnośnie placementów. Jest tak: Przykład Mam 2 lost prevendet, czyli to jest 0, lepsze niż lost. Wygrałem 4 rankedów/4 przegrane, 2 lost prevendet. Czy to w przybliżeniu jest na + niż 4 wygrane/6 przegranych? Tylko teoretycznie się pytam, bo raz mogłem na lepszych przeciwników trafić, raz gorszych itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tureter Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 No tak, ale nie rozumiem tego całego systemu MMR i nie wiem z kim będę grał... Dlatego nw czy czekać, aż wszyscy zagrają te pierwsze 10 czy grać teraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleas Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 No tak, ale nie rozumiem tego całego systemu MMR i nie wiem z kim będę grał... Dlatego nw czy czekać, aż wszyscy zagrają te pierwsze 10 czy grać teraz... Ja na razie czekam,nie chcę teraz trafiać na bob'ów,potem już powinno być inaczej-teraz wszyscy się starają i chcą wygrać rankedy. A i do tego te zapobiegnięto porażce dają w kość ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qurrix Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Radzę ci poczekać, teraz każdy będzie try hardować żeby dostać ligę, a poza tym tylko sobie obniżysz ligę bo teraz są lagi i przez to będą leciały lossy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.