xAmigo Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Wiem że były setki takich tematów ale skrypty się zmieniają, dochodzą, odchodzą Pytanie brzmi czy opłaca się kupować na tą chwilę vipa a jeśli tak to dla jakich skryptów (skrypty dla vipa ale za free) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-blazejas- Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 moim zdaniem zawsze opłaca się kupić vip'a nie tylko ze względu na skrypty bo zawsze jakieś są. wiele skryptów wymaga przecież bibliotek z VIP, darmowe działają gorzej albo wcale. na darmowym bolu uruchomisz tylko 5 skryptów a na vipowskim bez limitu dodatkowo przecież aktualizacja gry i darmowy użytkownik musi czekać 7 dni aby zagrać na bolu Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qurrix Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opłaca się, biblioteki, skrypty, skin hack, wcześniejsze używanie po patchu i brak ograniczeń na skrypty przekładają się na to że warto go kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziolek Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Po ile Jest Vip do bola ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAmigo Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jakieś 33zł Ale nie podaliście opłacalnych na tą chwilę skryptów o co prosiłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skejtjan Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Sida's Auto Carry : Reborn 50+ zł Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziolek Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jestem w tym nowy. Mógłby mi ktoś streścić działanie bola ? wykrywalny czy nie ? Bo słyszałem ale nie używałem ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qurrix Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nie wykrywalny, a tutaj opis z tuta Wrednego/Anonymousa - Automatyzuje różne czynności np. combo*.- Różne exploity ( np. free ashe Q )*.- Wbudowana zmiana skinu postaci ( lokalnie, tylko ty to widzisz ).- Maphack.- JunngleTimes*.- 100% AFK Boty np. mój do dominiona. Załaduj, zostaw, kliknij kontynuuj po grze - Łatwa konfiguracja, większość postaci ma gotowe skrypty które robimy my devloperzy lub userzy.- ZoomHack.- I wiele, wiele innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziolek Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nie wykrywalny, a tutaj opis z tuta Wrednego/Anonymousa - Automatyzuje różne czynności np. combo*. - Różne exploity ( np. free ashe Q )*. - Wbudowana zmiana skinu postaci ( lokalnie, tylko ty to widzisz ). - Maphack. - JunngleTimes*. - 100% AFK Boty np. mój do dominiona. Załaduj, zostaw, kliknij kontynuuj po grze - Łatwa konfiguracja, większość postaci ma gotowe skrypty które robimy my devloperzy lub userzy. - ZoomHack. - I wiele, wiele innych Dzieki A tak btw. To juz jest Bol darmowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qurrix Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Dzieki A tak btw. To juz jest Bol darmowy? Za darmo będziesz mógł korzystać dopiero 21 stycznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAmigo Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Za darmo będziesz mógł korzystać dopiero 21 stycznia. BoL działa teraz dla free Sida's Auto Carry : Reborn 50+ zł Prosiłem o skrypty dla vipa ale za free ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qurrix Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 BoL działa teraz dla free Prosiłem o skrypty dla vipa ale za free ;o Niestety nie, trzeba czekać aż udostępnią nową wersje dla free userów ;/ Screen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAmigo Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Niestety nie, trzeba czekać aż udostępnią nową wersje dla free userów ;/ Screen: Yhhh działa... Pisze tak ale wszytko działa chyba że ja jestem jakimś fartem bo grałem dzisiaj już 10gier na BoL'u a vipa nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skejtjan Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 To prawda, już był o tym temat że BoL pomimo tego że nie powinien to jednak działa dla free userów. Korzystajcie puki działa . Co do tematu to : Beasty Syndra, Beasty Gragas, Merciless Cassiopeia, słyszałem że Just Ahri jest całkiem spoko, ale nie sprawdzałem i Unstoppable Zed wygląda całkiem spoko, ale u mnie niestety coś nie działa (kiedy trzymam spacje używa tylko AA ewentualnie W podczas używania Harrasu) nie wiedzieć czemu. Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.