Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

moim zdaniem zawsze opłaca się kupić vip'a nie tylko ze względu na skrypty bo zawsze jakieś są. wiele skryptów wymaga przecież bibliotek z VIP, darmowe działają gorzej albo wcale. na darmowym bolu uruchomisz tylko 5 skryptów a na vipowskim bez limitu ;) dodatkowo przecież aktualizacja gry i darmowy użytkownik musi czekać 7 dni aby zagrać na bolu

Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends

andhg1.jpg

Nie wykrywalny, a tutaj opis z tuta Wrednego/Anonymousa

- Automatyzuje różne czynności np. combo*.
- Różne exploity ( np. free ashe Q )*.
- Wbudowana zmiana skinu postaci ( lokalnie, tylko ty to widzisz ).
- Maphack.
- JunngleTimes*.
- 100% AFK Boty np. mój do dominiona. Załaduj, zostaw, kliknij kontynuuj po grze :)
- Łatwa konfiguracja, większość postaci ma gotowe skrypty które robimy my devloperzy lub userzy.
- ZoomHack.
- I wiele, wiele innych

928011413476457403957.png

Nie wykrywalny, a tutaj opis z tuta Wrednego/Anonymousa

- Automatyzuje różne czynności np. combo*.

- Różne exploity ( np. free ashe Q )*.

- Wbudowana zmiana skinu postaci ( lokalnie, tylko ty to widzisz ).

- Maphack.

- JunngleTimes*.

- 100% AFK Boty np. mój do dominiona. Załaduj, zostaw, kliknij kontynuuj po grze :)

- Łatwa konfiguracja, większość postaci ma gotowe skrypty które robimy my devloperzy lub userzy.

- ZoomHack.

- I wiele, wiele innych

Dzieki ;) A tak btw. To juz jest Bol darmowy?

To prawda, już był o tym temat że BoL pomimo tego że nie powinien to jednak działa dla free userów. Korzystajcie puki działa :). Co do tematu to : Beasty Syndra, Beasty Gragas, Merciless Cassiopeia, słyszałem że Just Ahri jest całkiem spoko, ale nie sprawdzałem i Unstoppable Zed wygląda całkiem spoko, ale u mnie niestety coś nie działa (kiedy trzymam spacje używa tylko AA ewentualnie W podczas używania Harrasu) nie wiedzieć czemu.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum BoL ViP   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...