JonyT8 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam, gdzie jest Lucky Angel? Szukam jej, bo chce wpisać darmowy klucz. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź Kiedy nie ma mnie dla Ciebie znaczy nie ma mnie kurwa... ;(( Moda się powoli kończy oby razem z nią odeszli, Ci wszyscy chorzy rapowcy by nie nazwać ich raperzy ... ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeQuiet Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 w Lance City http://www.mpcforum.pl/topic/1119646-tut-aktywacja-klucza-z-tematu-darmowe-klucze-do-rise-of-metin/ http://www.mpcforum.pl/topic/1070759-lista-cyklicznych-eventow-na-metin2-sg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qweko192911 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Klikasz Activation(cos takiego, kolo mini mapy jest literka A) i masz tam nagrody. Klikasz na Lucky Angel > wyswietli Ci sie mapa > klikasz na odznaczonego Lucky Angela > potem juz tylko klikasz co chcesz... Mozna odebrac codziennego Exp boosta(wiekszy exp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tfuj Krul Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jesli jestes w Lance City to klikasz na ikone NPC ( w okol minimapy sa literki i tam jest ikona NPC ) i wyswietlaja Ci sie rozni NPC szukasz tam Lucky Angel klikasz na niego i postac Ci do niego sama pojdzie ( to co Cie samo prowadzi nazywa sie auto tracker ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qweko192911 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Auto tracker wylacza sie po 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tfuj Krul Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Auto tracker wylacza sie po 24h Co ty pieprzysz ? Mam 56 lvl i dalej ustawiam sobie auto trackera .... Tylko, ze strasznie zbugowany jeszcze jest. W 85% to chce mi przechodzic przez gory i sciany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylent Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Zobacz Na Minimapie Masz opcje NPC i tam wyszukaj lucky angel zaznacz i on ci tam do niego pojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyuRoo Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 w Lanc City kolo DPS Warper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.