Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Combo Fix

HicKD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie chcę przeskanować komputer programem Combofix i mam pytanie czy muszę wyłączyć zaporę systemową i antywirus (mam eset nod32)??

bo z zaporą skanuje do 2 etapu i dalej nie idzie

jeśli zły dział proszę o przeniesienie

Opublikowano

po co chcesz skanować combofixem? większych szkód sobie narobisz. jeśli obawiasz się o jakiegoś wirusa to przeskanuj MBAM'em albo Dr web cure it.

Opublikowano

Wypadało by wyłączyć, bo z tego co pamiętam nawet wyskakuje taka informacja. Po prostu antywir czasem bierze combo fixa za wirusa przez działania które wykonuje.

Z obaw kolegi wyżej można wywnioskować że Combo Fix to narzędzie dla zaawansowannych użytkowników, tak więć jeśli nie jestes pewien to go nie używaj. Pozdrawiam.

Opublikowano

Wypadało by wyłączyć, bo z tego co pamiętam nawet wyskakuje taka informacja. Po prostu antywir czasem bierze combo fixa za wirusa przez działania które wykonuje.

Z obaw kolegi wyżej można wywnioskować że Combo Fix to narzędzie dla zaawansowannych użytkowników, tak więć jeśli nie jestes pewien to go nie używaj. Pozdrawiam.

nie chodzi tutaj o to czy użytkownik combofixa jest zaawansowany czy nie. chodzi o to że to nie jest zwykły antywirus tylko program o silnej mocy. zamiast pomóc może zaszkodzić usuwając np. klucz pirackiego windowsa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...