HicKD Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 mam pytanie chcę przeskanować komputer programem Combofix i mam pytanie czy muszę wyłączyć zaporę systemową i antywirus (mam eset nod32)?? bo z zaporą skanuje do 2 etapu i dalej nie idzie jeśli zły dział proszę o przeniesienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 po co chcesz skanować combofixem? większych szkód sobie narobisz. jeśli obawiasz się o jakiegoś wirusa to przeskanuj MBAM'em albo Dr web cure it. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Wypadało by wyłączyć, bo z tego co pamiętam nawet wyskakuje taka informacja. Po prostu antywir czasem bierze combo fixa za wirusa przez działania które wykonuje. Z obaw kolegi wyżej można wywnioskować że Combo Fix to narzędzie dla zaawansowannych użytkowników, tak więć jeśli nie jestes pewien to go nie używaj. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Wypadało by wyłączyć, bo z tego co pamiętam nawet wyskakuje taka informacja. Po prostu antywir czasem bierze combo fixa za wirusa przez działania które wykonuje. Z obaw kolegi wyżej można wywnioskować że Combo Fix to narzędzie dla zaawansowannych użytkowników, tak więć jeśli nie jestes pewien to go nie używaj. Pozdrawiam. nie chodzi tutaj o to czy użytkownik combofixa jest zaawansowany czy nie. chodzi o to że to nie jest zwykły antywirus tylko program o silnej mocy. zamiast pomóc może zaszkodzić usuwając np. klucz pirackiego windowsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.