fifi2011 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Siema Korzystam z hacka GHBSYS noi chciałem szybko wbijać hacki,czy da sie jakoś przypisać hacla do jakiegoś klawisza? Odnośnik do komentarza
Musioł Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Hack się włącza klawiszem "instert" jeśli o to ci chodzi. Odnośnik do komentarza
fifi2011 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 nie mi chodzi o to żeby na no recoil do jakiegoś klawisza przypisać żeby nie otwierać tamtego menu Odnośnik do komentarza
Musioł Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 nie mi chodzi o to żeby na no recoil do jakiegoś klawisza przypisać żeby nie otwierać tamtego menu Jak nie ma takiej funkcji w opcjach np.: "no recoil key" to nie idzie. Odnośnik do komentarza
Gość Valze Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nie uda Ci się zbindować funkcji hacka na klawisz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.